Můj kousek štěstí

Pořád to mezi nimi jiskří!

Lucie Vondráčková, Rudolf Hrušinský nejlmadší

Krásná zpěvačka, herečka, moderátorka Lucie Vondráčková (35) a nejmladší syn ze slavného hereckého rodu Hrušinských Rudolf Hrušinský nejmladší (45) k sobě mají už zase podezřele blízko! Na premiéře nového hudebního filmu producenta a hudebníka Michala Davida (55) Decibely lásky, ve kterém si oba po dlouhé době zahráli, to mezi nimi opět jiskřilo. A nebylo to poprvé. Jak to vlastně mezi slavnou neteří ještě slavnější tety Heleny Vondráčkové (68) a vnukem velkého pana herce Rudolfa Hrušinského (†73) z Rozmarného léta je?

Jsou opravdu jen přátelé?

„ S Luckou nás mimo profesi pojí velké přátelství, beru ji jako součást své širší rodiny,“ nechal se před časem slyšet právě nejmladší z rodu Hrušinských, který zazářil teprve jako šestnáctiletý ve snímku Discopříběh a stal se poté idolem mnoha dívčích srdcí. Právě hity z tohoto nesmrtelného filmu provází i nový snímek režiséra Miroslava Halíka Decibely lásky. „ A když pominu, že se máme rádi lidsky, je to pokaždé jedna z nejpříjemnějších spoluprací mého života,“ dodává herec, který vypadá stejně jako Lucie pořád mladě. O tom, že by se k sobě zřejmě hodili, svědčí i fakt, že ve filmu hrají bývalý milenecký pár. „ Lenka, kterou hraju, je lékařka, jinak takový strážný anděl Rudy – jeho bývalá láska, která mu pomáhá urovnat komplikovaný vztah s dcerou,“ říká o své roli Lucie.

Poprvé spolu točili v roce 2007

S krásnou Lucií Vondráčkovou, která žije se svým manželem, světově proslulým hokejistou Tomášem Plekancem (33) a dvěma dětmi napůl v Čechách a napůl v Kanadě, spolupracuje Hrušinský nejmladší už od roku 2007. Tehdy spolu poprvé točili film Kvaska. Ačkoli žijí oba údajně ve šťastných manželských svazcích, ve skutečnosti bude zřejmě všechno trochu jinak. Lucie se netají tím, že se jí po hraní a zpívání v Čechách stýská. Nerodí se mezi potomky slavných umělců snad i něco víc?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden