Moje šťastná hvězda

Zničila Madonna svému dítěti mládí?

Chtěla spoléhat na soud. Byla to chyba?

V kariéře víceméně sebejistá MADONNA (57) si v rodinném životě neví příliš rady. Jako matka selhává a spoléhá, že spor o syna s bývalým manželem GUYEM RITCHIEM (47) vyřeší soud. Sám soudce by naopak uvítal, kdyby se bez něho obešli.

Ostře sledované manželství americké zpěvačky s britským režisérem, na jehož počátku bylo narození syna ROCCA (15), skončilo už v roce 2008. Od té doby žil Rocco s ní v Americe a za otcem, který žije v Anglii,jezdil.

S různými potížemi to fungovalo až do loňského prosince. Rocco doprovázel svou mámu na evropské části koncertního Rebel Heart turné a v Londýně samozřejmě navštívil tátu. A pak to přišlo. Přísnou matčinouvýchovou dost možná otrávený Rocco z ničeho nic oznámil, že chce zůstat u táty.

To pro Madonnu byla alarmující zpráva. Její dítě nechce bydlet s ní, ale s jejím ex! A nemá jak ho přesvědčit, že s ní mu bude líp. Proto neváhala dát rodinný problém k soudu. Opravdu si myslela, že si přízeň syna získá zpět jen na základě soudního rozhodnutí? Pravděpodobně sama ví, že tudy cesta nepovede, protože už sama dala najevo, že by ráda ty čtyřměsíční dohady s exmanželem urovnala.

Kdo je pod tlakem?

Samotný spor přitom není mezi ní a Guyem, ale mezi ní a synem. Jeho už delší dobu nebaví žít pod dohledem matky, která ho chce mít všude s sebou. Vadí mu, že jejich rodinný život až moc propojuje s kariérou.

To ukázala i při jednom z posledních koncertů, kdy syna veřejně vyzvala, aby se vrátil, že jí moc chybí a přímo na pódiu se zhroutila. Rocco na její veřejná citová vydírání před několika dny zareagoval stylem typickým pro dnešního teenagera.

Na sociální síti na internetu si do popisu v profilu napsal, že je synem krávy. Později to sice změnil na zkratku označující výsměch, ale přesto to nezůstalo bez povšimnutí. Zpěvačka tak sama sebe dostala pod tlak, protože propírání rodinných sporů na veřejnosti se nelíbí ani soudci.

Varování!

Soudce, který má případ na starosti, ex manžele vyzval, aby se přeci jen ještě jednou pokusili najít řešení mimosoudní dohody. Zároveň je upozornil, že kdyby se domluvit nedokázali, může to mít hodně negativní vliv na dospívání jejích syna.

Jak spor dopadne, by mohla napovědět zpráva, že Madonna se měla už několika lidem svěřit, že je smířená s tím, že Rocco s ní opravdu žít nechce a že spor prohrála. Zachová se jako přející matka a nechá syna tam, kde chce být nebo se bude dál soudit? Musíme se nechat překvapit.

Madonně se vymstilo, že brala syna Rocco jako součást své kariéry.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden