Můj kousek štěstí

Porod málem v ilegalitě

Mezi herečky, které po porodu řeší, zda a jak rychle se vrátit do práce, tedy především před kameru, patří také něžnější polovička z hvězdného páru seriálu Ordinace v růžové zahradě, Markéta Děrgelová (34).

Se svým manželem Patrikem Děrgelem (32) mají už druhé dítě. Zatímco v případě prvního syna Vavřince (5) hovořila matka o „pokusném králíkovi“, v současné době bere mateřství, zdá se, mnohem zodpovědněji. Ostatně teď, když už seriál skončil, bude na rodinu mnohem víc času. A kdyby ne?

Svou svatbou udělali pro popularitu seriálu hodně.

„Máme skvělé prarodiče i chůvu. Snažíme se přes naši neurčitou pracovní dobu dát životu řád,“ říká Markéta a nechává tak volný průběh spekulacím o jejím brzkém návratu k profesi. Teď mají ale manželé více starostí s budováním nového hnízda v domku kdesi za Prahou.

Oba jsou velcí tajnůstkáři, takže jejich vbrzku novou adresu se hned tak nedozvíme. Zrovna tak jméno jejich dcery je obestřeno dohady. Jeden ze zdrojů uvádí, že holčička dostala krásné jméno Mira. O tom, že přišla na svět, rodiče informovali své fanoušky až po čtrnácti dnech.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden