Moje šťastná hvězda

Válka je v plném proudu...

Známý muzikant už má plné zuby očerňování a manželku posílá do léčebny.

Špinavé prádlo perou manželé FELIX SLOVÁČEK (78) a DAGMAR PATRASOVÁ (65) na veřejnosti už hodně dlouho. Teď na sebe vzájemně vytáhli ale opravdu hodně těžký kalibr!


Problémy s alkoholem v rodině Felixe Slováčka (78) jsou dnes již veřejným tajemstvím. Muzikant už teď ale bez okolků tvrdí, že právě pítí jeho ženy Dagmar Patrasové (65) může za to, že se jejich manželství rozpadlo.


Sedm let pak strávil po boku výtvarnice Lucie Gelemové (38). A i když jejich vztah nakonec nevydržel, k manželce se navzdory jejím očekáváním vracet nehodlá. Naopak se jí rozhodl zasadit krutou ránu v podobě velmi drsného vyjádření, ve kterém ji posílá do protialkoholní léčebny. 


Dcera je z války svých rodičů nešťastná.

Zpěvačka se prý musí léčit, nebo zemře

„Kdybych měl říci, co si myslím, bylo by to příšerné. Jestli to takhle půjde dál, bude to její konec a umře. Je to pak cesta Ivety Bartošové. A je třeba to do ní prát, protože jinak se léčit nebude.

Už ji nebudu v žádném případě šetřit,“ říká rozčileně muzikant a nezdráhá se svoji manželku přirovnat k duševně nemocné zpěvačce, která svoje problémy utápěla v koktejlu z utišujících léků a alkoholu a nakonec spáchala sebevraždu skokem pod vlak.

A i když se mnozí nad takovým vyjádřením pozastavují, Slováček si trvá na svém. Zároveň svoji, stále ještě manželku obvinil z toho, že si o jejich vzájemném vztahu neustále vymýšlí, když tvdí, že s ní v podstatě stále žije. A to prý i co se plnění manželských povinností týká.

Celý život ji podváděl

Podle očekávání na sebe reakce Patrasové nenechala dlouho čekat. A místo toho, aby se bránila, přešla dětmi mnoha generací milovaná zpěvačka do drsného protiútoku. I když by to prý raději nedělala, vytáhla na manžela jeho nevěru.

Kdo by ale čekal, že bude řeč pouze o jeho vztahu s Lucií Gelemou, velmi by se pletl. „Celé manželství mě podváděl a já kvůli dětem dělala, že jsem hluchá a slepá,“ rozčílila se Patrasová.

A je zřejmé, že slova jejího muže jí musela opravdu hodně ublížit, když se odhodlala vytáhnout na světlo světa něco, co předtím dlouhé desítky let na veřejnosti popírala.

Zárověň ale také připouští, že v takhle psychicky vyhrocené situaci samozřejmě někdy sáhla po skleničce na uklidnění. A uznává i to, že byly situace, kdy se jí to vymklo z rukou.

Jedním dechem ale dodává, že pokud by měla jít do léčebny, musel by tam s ní nastoupit i Slováček, který podle jejích slov pije úplně stejně jako ona.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden