Můj kousek štěstí

Potřetí těhotná?

Nejkrásnější období v životě právě teď prožívá herečka Andrea Růžičková (35), rozená Kerestešová, kterou proslavil seriál Vyprávěj. Na Silvestra porodila Jáchyma, na kterého doma netrpělivě čekal starší bráška Tobiáš (2). „Včera se nám s Mikolášem Růžičkou stalo něco překrásného. Porodila jsem nám druhého syna. Je to ten nemilejší česko-slovenský uzlíček pod sluncem. Tak moc ho milujeme,“ rozplývala se Andrea.

Padla krize

Přestože je herečka už zkušená maminka, ani jí se v šestinedělí nevyhnula poporodní krize. Sympatická Slovenka totiž začala najednou panikařit, protože si nebyla jistá, jestli s manželem zvládnou i druhé dítě. „Zřejmě hormony udělaly své a na mě padla krizovka, zda máme velký byt pro dvě děti, zda jsme připraveni. Naštěstí mám skvělou kamarádku, která mě ujistila, že všechno je v pořádku a nic nebude problém,“ vysvětlila herečka. Ta se musela vyrovnat i s další komplikací, která trápí mnoho maminek. „Jako… nějak jsem myslela, že podruhé to bude malina… Není!“ popsala, jak jí dává kojení zabrat. „Bolí to jako čert. Prsa jak Tatry: Gerlachovský a Lomnický štít!“ snažila se vtipkovat.

Holka, nebo kluk

Ten, kdo by si myslel, že Kerestešová má co dělat, aby ukočírovala dvě děti, se ale obrovsky plete. Ve skutečnosti už možná rychle zapomněla na všechna strádání spojená s druhým porodem a spřádá plány na další rozšíření rodinky. Když dostala dotaz, jestli si umí představit třetí dítě, všechny překvapila svou odpovědí. „Neříkám, zda holčičku, nebo dalšího chlapečka, to je jedno. Ale určitě se tomu nebráním. Přijmeme v budoucnu jak holčičku, tak i třetího kluka. Vše je vždy tak, jak má být,“ vyrazila všem dech. Znamená to snad, že se už neobjeví v žádném seriálu, protože se chystá co nejdříve znovu otěhotnět? Nebo už snad dokonce čeká třetí dítě? Uvidíme.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden