Moje šťastná hvězda

Požádá Brožovou o ruku a bude svatba?

Zatím neměla na muže příliš štěstí. Otáčí se to?

Kolem svých vztahů Kateřina Brožová (56) většinou mlží, teď se ale zdá, že něco prasklo. A dokonce to vypadá, že by se mohla dočkat žádosti o ruku.

Před pár týdny jí zemřel zbožňovaný pes, teď už je ale Kateřina Brožová (56) podle všeho zase plná energie. Prý to má vážný důvod a zdá se, že přestává tajit svoji lásku. Minimálně to tak vypadalo na premiéře jednoho muzikálu, kde herečka předvedla žhavou líbací scénu s muzikantem Zdeňkem Hrubým (52).

Pak si možná uvědomili, že to bylo předčasné, a Brožová tvrdila, že jde o dlouholetého kamaráda z branže. Už to ale nešlo vrátit, navíc asi jen málo lidí si myslí, že by se na sebe měli „kámoši“ vrhat a líbat se.

Není se čemu divit, je u mužů stále v kurzu.

Jak to měla se šlechticem?

V zákulisí českého showbyznysu se povídá, že je to mezi nimi docela vážně, dokonce se spekuluje o brzké žádosti o ruku. Tomu by odpovídala i informace, že Hrubý se rozešel se svojí partnerkou. Pokud to tak je, tak asi chtěl mít volné ruce pro „dovádění“ s Brožovou.

Přitom to není tak dlouho, co se v souvislosti s krásnou blondýnkou skloňovalo jméno šlechtice Jiřího Lobkowicze (67), objevily se i zvěsti, že s ní nedávno byl na dovolené na Maledivách. Vypadá to však, že šlo jen o zákulisní fámy a drby.

Je její pan Božský Zdeněk Hrubý (52)? To se teprve uvidí.

Na druhou stranu, ať je Brožová s kýmkoli, v redakci jsme se shodli, že jí štěstí moc přejeme. Zasloužila by si konečně chlapa, který ji nebude podvádět a bude na ni hodný.

Sama si v minulosti postěžovala, že jí muži moc ublížili. Snad to tedy tentokrát vyjde, a kdyby z toho náhodou veselka nebyla, tak nemusí truchlit. Hlavně když se budou mít rádi a ona v něm najde tolik potřebnou oporu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden