Moje sladké tajemství

Praskla na ni dávná nevěra

Románek s hercem se snažila tajit.

Bývalá modelka Agáta Hanychová (38) zvládla za svůj život vystřídat hezkou řádku partnerů a aktuálně plní titulní stránky tahanicemi s Jaromírem Soukupem (54). Nedávno se navíc potvrdilo, že měla románek i s hercem Jakubem Štáfkem (33). A to v době, kdy byla ještě vdaná!

Vždycky byla divoška, která se nenechala svazovat žádnými konvencemi. Po rozchodu s podnikatelem Jaromírem Soukupem (54) se Agáta Hanychová (38) opět dala dohromady s otcem syna Kryšpína (12) Miroslavem Dopitou (39).

Oba teď říkají, že spolu měli zůstat už před jedenácti lety, a věří, že jim láska vydrží navždy. Opravdu tomu ale tak bude? Když na to totiž přijde, nevěra není Agátě vůbec cizí!

Podvedla i svého manžela

Že jí není v lásce radno věřit, potvrdila nevěrou v době, kdy ještě byla manželkou oblíbeného herce a muzikanta Jakuba Prachaře (40). Během natáčení Pevnosti Boyard se před několika lety měla sblížit s hercem Jakubem Štáfkem (33), s nímž údajně prožila krátký románek.

Její tehdy ještě manžel to nesl dost nelibě. „Ke Kubovi se doneslo, že Agáta a Štáfek si byli během natáčení velmi blízko,“ svěřil zdroj z Prachařova okolí. Štáfek se sice k údajné aférce nevyjádřil, ale okolí hereckého páru má jasno. Agáta si zkrátka s nějakým tím úletem hlavu neláme.

Měl důvod žárlit?

Její poslední vztah s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem prý sice neskočil kvůli nevěře, ale i tak měl Soukup na Dopitu žárlit už delší dobu. To jejich rozchod zjevně jen uspíšilo.

Dnes si bývalí partneři nemůžou přijít na jméno a soudí se
o dceru Rozárku. Když už se tváří v tvář setkají, pořádně to mezi nimi vře. Možná si Soukup uvědomuje, že jeho žárlení bylo oprávněné.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden