Moje šťastná hvězda

Bouřlivákem a milovníkem žen zůstal až do konce života

Moje šťastná hvězda

Miloval létání a svou hereckou profesi. Kolegové a nejbližší přátelé na něj vzpomínají jako na skvělého a laskavého člověka, diváci pak jako na výborného herce.

Jeho osudem byl muzikál a krásné ženy. Svým nečekaným odchodem zarmoutil Ladislav Županič (†80) nejen svou rodinu a přátele, ale pochopitelně také své četné fanoušky.

Když letos v létě slavil Ladislav Županič (†80) osmdesátku, byl plný humoru a optimismu. Přiznával ale, že se mu ta osmička u jeho věku nelíbí a že se mu zdá neuvěřitelná, přesto měl plno plánů a užíval si šťastných chvil se svou rodinou. Přál si jen hlavně, aby ho nezradilo zdraví.

A právě toto přání zůstalo bohužel nevyslyšeno. Naštěstí tu po něm zůstal nespočet krásných rolí, třeba ředitel Eda z Kameňáku nebo náměstek Rumlena z Vesničky mé střediskové. Své neobvyklé příjmení měl po dědečkovi, který přišel do

Zbývá vám 92% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden