Můj kousek štěstí

Že by hledala bohatšího?

Její popularita roste, nápadníky musí odmítat, ovšem není nápadník jako nápadník...

Šeptá se, že herečka ze Zlaté labutě plánuje opustit partnera Gorana Maiella (24). Poslední dobou to mezi nimi údajně příliš neklape.

Úspěšná mladá kráska Simona Lewandowská (24), která jde nyní z role do role, si ráda užívá života a přízně mužů. Ví také, jak na sebe upoutat pozornost, do společnosti vyráží často bez podprsenky, nebo naopak v průsvitných halenkách, pod nimiž spodní prádlo hrdě prezentuje.

Nebylo by divu, kdyby její partner už měl nervy na pochodu. Jenže žárlivce ona po svém boku nejspíš nesnese. V případě rozchodu však dlouho sama nebude.

Otázkou ale je, zda zaloví opět ve stejných vodách. Bez mučení sice přiznává, že se specializuje především na kolegy herce, což je i Maiel­lo, který je hvězdou seriálu ZOO, zároveň však připouští, že ji přitahují bohatí chlapíci, a ruku na srdce, k nim mladí herci zpravidla nepatří.

A tak nelze vyloučit, že cílevědomá kráska začne pomalu, ale jistě lovit jinde. Její srdce sice zjevně plane pro přitažlivé herce, zdravý rozum však říká: Brzdi!

A poohlédni se jinde. Při jejích půvabech a stoupající popularitě není vyloučeno, že horečně zapátrá i po dobře situovaných režisérech či producentech.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden