Můj čas na kafíčko

Pravda o konci Tváře! Co uteklo ze zákulisí!

Kdo sklidil největší kritiku? A kdo měl protekci jak hrom?

Ohromující vlnu nesouhlasu nakonec sklidila třetí řada divácky velmi populární imitační soutěže Tvoje tvář má známý hlas 3. Nejen, že se do samotného velkého finále probojovali podle fanoušků až na okouzlujícího mladinkého hezounka Milana Peroutku ml.

(27) celebrity, které si to vůbec nezasloužili, ale ještě z toho někteří diváci cítí nečistou hru. Blonďatou zpěvačku Markétu Konvičkovou (23) prý provázela až moc velká náhoda a štěstí při losování pohledných mladých zpěvaček. Herečka Táňa Vilhelmová (38) měla zase údajně nakloněnou celou porotu a ta jí dávala body za nic. Na druhou stranu téměř žádné emoce nebudí herečka Martha Issová (36), což ale u finalistky celé soutěže také není zrovna výhra.

Chtěli snad diváci v dlouho očekávaném finále více chlapů? Herce a moderátora Aleše Hámu (44) nebo muzikálového zpěváka kubánských rytmů Ondřeje Rumla (35)? Pravda je taková, že vždycky bude někdo nespokojený. Bude to mít dopad na další vývoj soutěže? Plánují tvůrci na podzim čtvrtou řadu nebo vyhodnotí, že čeho je moc toho už je prostě příliš?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden