Můj čas na kafíčko

Překvapivý rozchod kvůli milence?

Můj čas na kafíčko

Velmi často se stává, že je Forejt v Olomouci a Burešová v Praze. Opravdu tam ale známý kuchař jen pracuje, anebo si tam užívá s jinou ženou?

Když si zkraje roku Eva Burešová (29) zkoušela svatební šaty, asi doufala, že už touhle dobou bude řešit svůj velký den. Ten se ale neblíží, a naopak to vypadá, že Přemek Forejt (36) má i jinou ženu. Co je na tom pravdy a hrozí jim rozchod?

Poslední dobou velmi úspěšná herečka ze seriálu ZOO Eva Burešová (29) to měla jasně naplánované. Společné dítě, dům a pak svatba s kuchařem Přemkem Forejtem (36).

Bohužel to ale vypadá, že k tomu poslednímu přání je pořádně daleko. Společných chvil postupně ubývá a láska z jejich vztahu se má vytrácet. Záleží snad oběma více na

Zbývá vám 92% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden