Můj kousek štěstí

Těhotná Gottová s novým mužem?

Ivana prý chystá nový projekt, ze kterého budou fanoušci Gotta nadšeni.

Když se vdova po Karlovi Gottovi (†80) objeví na veřejnosti, pro Mistrovy fanoušky je to významné. Berou ji tak nějak za svou. V poslední době na ni ale koukají podezíravě.

Mluvilo se o tom, že je Ivana Gottová (47) těhotná. Dokazovat to měly i volné šaty, které si vzala na společenskou akci. Podle mnohých se tím snažila zakrýt těhotenské bříško.

Pokud by to tak opravdu bylo, věrné fanoušky Gotta by tím mohla pořádně rozčílit. Podle nich by totiž jeho odkaz zradila. Jeho manželka přece nemůže být s někým jiným, dokonce ani po jeho smrti, tvrdí někteří z nich.

Tsoukernik má výhodu. Na jeho vztahy se ho málokdo odváží ptát.

Rodinný přítel

Okamžitě se začalo spekulovat, s kým by mohla dalšího potomka čekat. Jako nejpravděpodobnější varianta se jeví miliardář Leon Tsoukernik (46). V jeho luxusní vile totiž Gottová s dcerami nějakou dobu bydlela po smrti manžela.

Už tenkrát se povídalo, že to není jen tak a že mezi nimi něco musí být. Majitel sítě casin byl dobrým známým zlatého slavíka a s Ivanou stále zůstávají v čilém kontaktu.

Objevila se dokonce velmi odvážná tvrzení, že Gott měl Tsoukernika před smrtí pověřit, aby se mu o manželku postaral. Že je to divoké? Jistě, ale nikoli nemožné.

Kdy začne naplno žít?

Buď jak buď, Gottová těhotenství kategoricky odmítá. Jeden její kamarád dokonce prohlásil, že brunetka žije jen pro své dcery a pečuje o manželův odkaz. Což je jistě chvályhodné.

Na druhou stranu, může po ní vůbec někdo chtít, aby žila jako jeptiška? Úplně bez lásky? To nemohou žádat ani Mistrovi skalní příznivci. A asi by to tak nechtěl ani sám Gott.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden