Moje šťastná hvězda

Přemluví Romana na další dítě?

Brzy přivátají do rodiny další přírůstek. Ke smůle PETRY VOJTKOVÉ (34) ale nepůjde o její  dítě, ROMAN VOJTEK (50) si ho prý nepřeje.


Z předchozího vztahu má syna Benedikta (7) a dceru Editu (12), se současnou manželkou Petrou (34) má pak Roman Vojtek (50) téměř dvouletého syna Nathaniela.


Zatímco on už má podle všechno ohledně čtvrtého dítěte jasno, manželka se nedokáže smířit s tím, že by už žádné potomky nikdy neměla. Touha po další ratolesti je nyní o to větší, když je v očekávání i její starší sestra Terezie (37). „Budeme mít další dušičku v rodině,“ napsala na sociální síť nadšeně. Jak se s tím nakonec popasují?


Občas je rád, že je rád


Není to tak dávno, co se muzikálová zpěvačka otevřeně přiznala, že by Nathánkovi ráda pořídila dalšího sourozence. Dokonce na sociální sítě umístila i fotografii, když ho čekala, a chtěla tím tak zjevně naznačit, jak moc po druhém potomkovi prahne. Ovšem Roman je očividně neoblomný jako skála. Samozřejmě se mu nelze moc divit.


Petra by si přála velkou rodinu, manžel už by měl ale rád svůj klid.

Letos oslavil padesátiny, má tři relativně malé děti, a jak sám sdělil, někdy je zkrátka rád, že je rád. Což o to, pořád je ve formě, jenže za ta léta by si chtěl užít i trochu toho klidu a to by se mu s další dcerou nebo synem rozhodně nepoštěstilo. Teď je ale otázka, co na to jeho podstatně mladší žena.

Velká rodina nesplněným snem?

Co když se jí ale Romana opravdu nepodaří přesvědčit? Ten už je trojnásobným otcem a nikdo by se mu nemohl divit, kdyby už další děti nechtěl.

Vzdá se Petra svého snu o velké rodině, nebo se rozhodne, že když ne on, tak jiný s tím mít problém nebude? Zkrátka ne vždy je velký věkový rozdíl mezi partnery výhodou. Nechme se překvapit, jak to s nimi nakonec dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden