Moje sladké tajemství

Snaží se Soňa utajit rozchod? Spekulace o milenci!

Moje sladké tajemství

K životu chlapa nepotřebuje. Jak to nese její manžel, který žije na Slovensku?

Herečka slovenského původu Soňa Norisová (49) se u nás proslavila v seriálech Policie Modrava či V.I.P. vraždy. Dlouho byla v závěsu sestry, herečky Zuzany Norisové (43), ale v posledních letech se jí kariéra rozjela ve velkém. Ohrozí to její manželství, které má tzv. na dálku? Někteří tvrdí, že už je po všem!

Působí velice žensky a sexy, ale má v sobě prý i dost mužské energie a dokáže se o sebe postarat úplně sama. Jak její divokou povahu zvládá její manžel? A jak umí sladit práci s péčí o rodinu? Už v dětství se chovala jako kluk a byla pěkný raubíř. Střílela z luku, lezla po stromech a stavěla bunkry.

Své mužské sklony si přenesla i do dospělosti a tvrdí o sobě, že chlapa k životu nepotřebuje. To chce jistě pořádnou dávku ohleduplnosti jejího manžela. Jednoduše říká, že hodně věcí zvládá sama, a tak nepotřebuje chlapskou sílu, protože té

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden