Moje šťastná hvězda

Přestal ji bavit a uteče mu za fotbalistou?

Krásná Sara Sandeva (26) momentálně září v seriálu Jedna rodina. Opět je tak pravidelně na televizních obrazovkách a na očích televizních diváků.


Její půvab samozřejmě dlouhodobě přitahuje spoustu mužů a zejména pak sportovců. Povídá se dokonce, že se někteří snaží herečku prostřednictvím zpráv na sociálních sítích kontaktovat a zvát ji na rande. Nejspíš vám přijde jako utopie, aby některému z nich dala šanci.


Vždyť už je nějakou dobu zamilovaná a tvoří pár s hercem Jakubem Prachařem (40). Jenže je tu její minulost, ve které otevřela své srdce minimálně dvěma fotbalistům. Několik let strávila po boku Václava Černého (26).


Dokáže si herec krásnou Sandevu udržet?

Nakonec se rozešli proto, že jednoduše nechtěla být typickou partnerkou fotbalisty, jejíž život znamená dělat mu zázemí. I tak ale dala šanci dalšímu a tvořila pár měsíců pár s Janem Sýkorou (29).

Je tak evidentní, že má pro sportovce slabost, a je otázka, zda je její vztah s Prachařem natolik silný, že případným svodům dalšího z nich odolá. Určitě by ale nebylo na škodu, kdyby jí dal herec najevo, že to s ní myslí vážně. V úvahu přicházejí zejména zásnuby, o kterých se stejně už pár měsíců spekuluje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden