Můj čas na kafíčko

Vymění bojovníka za kolegu ze seriálu?

V poslední době nejde přehlédnout, že  zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (43) září spokojeností.

A je to zásluhou jejího mladšího partnera, bojovníka MMA Zdeňka Polívky (25). Momentálně ale prožívají nepříjemné odloučení. Polívka se totiž připravuje na svůj těžký zápas,  kdy bude bojovat na začátku listopadu v Manchesteru.

Zdeněk Polívka (25).

Pletky s kolegou, a navíc sympaťákem?

Trénuje i několikrát denně, a na partnerku nemá tolik času. Povídá se, že toho využívá její kolega ze seriálu Ulice Ondřej Studénka (37). Právě tento sympatický herec se do ní měl zakoukat už během prvních společných natáčení a postupně se mu dostává čím dál víc pod kůži. Má ale u zamilované Vondráčkové vůbec nějakou šanci?

Nastěhovala si ho domů

Zpočátku se zdálo, že je Polívka jen další v řadě mužů, kteří se objevili po jejím boku a nakonec z toho byl jen krátkodobý románek. Jenže k překvapení mnoha jejích fanoušků o nic takového nyní nejde. Už několik měsíců jsou jeden do druhého vášnivě zamilovaní, a dokonce si herečka mladšího partnera nastěhovala k sobě domů.

Důvěra je klíčová

A to byl určitě velký krok v jejich vztahu, pokud uvážíme, že má dva syny z manželství s hokejistou Tomášem Plekancem (40)Když mu doma postupně dělala místo ve skříních a připravovala prostor na jeho věci, musela si být jistá, že je to ten správný muž, kterého chce pustit do života svých dětí. I když ho ale má ráda čím dál víc, zároveň má o něj také čím dál větší obavy.

Ovládne ji strach?

Přece jen existují i bezpečnější povolání než smíšené bojové umění MMA, jímž se Polívka živí. Jakmile je v kleci a bojuje se soupeřem, Vondráčkové buší srdce jako o závod a velmi se strachuje. A to klidně může být v budoucnu důvod, proč dá přednost svému kolegovi z Ulice.

Ten žije poklidný život a rvačky mu nic moc neříkají. Herečka by tak určitě byla klidnější, kdyby si začala právě s ním. Navíc jsou si věkově blíž, a je tu menší pravděpodobnost, že jí za pár let uteče za nějakou mladší.

Uvidíme, kdo bude partnerem nestárnoucí herečky třeba za pár měsíců či let. Jestli to bude svalnatý Polívka, sympatický Studénka,  či třeba někdo úplně jiný. Ze zástupu ctitelů si může určitě vybírat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden