Můj kousek štěstí

Přestává zvládat své démony?

Od první chvíle, kdy se Dominika Gottová vrátila do Čech, tvrdí, že chce dát svůj život zase dohromady. Vůbec se jí to ale nedaří. Na co sáhne, to obvykle končí katastrofou. Přátelé ji opouštějí. Ustojí krizi, nebo spadne znovu na dno?

Na mnoho lidí ve svém okolí působí nejstarší dcera Karla Gotta (†80) jako by jí bylo jedno, co s ní bude. Zdá se ale, že to bude jen póza, protože jak nyní vyšlo najevo, velmi se trápí a hlavou se jí honí ty nejčernější myšlenky. Na svém profilu na sociální síti se totiž blondýnka svěřila, že už nemůže dál a je na pokraji svých sil. Návrat do rodné země si zřejmě představovala v mnohem růžovějších barvách. Jenže zázrak se nekonal a zdá se, že dobrý konec tohoto příběhu je v nedohlednu. Pokusí se zachránit, co se dá? Otázkou je, jestli už nad ní všichni blízcí a kamarádi dávno nezlomili hůl.

Ztrácí naději

„V mém případě nevidím šanci, že se můj život zlepší,“ posteskla si Dominika, která působí jako magnet na průšvihy. Neuplyne měsíc, aby se v médiích neobjevil nějaký její nový malér. Možná i proto se začíná zpěvákova dcera vzdávat nadějí na lepší život. Hlavní problém Dominiky je podle lidí z jejího okolí v tom, že si dlouho myslela, že jí všechno spadne do klína samo. Že se vrátí do Čech a tím se její život jako mávnutím kouzelného proutku změní. Možná čekala, že dostane nějakou tučnou sumu z dědictví po otci, ačkoli ten se s ní měl vyrovnat ještě za svého života. Možná si myslela, že jí slavné jméno pomůže. Nic z toho se však nestalo, naopak. Chodí z práce do práce a působí velmi unaveně. Slavné jméno a tvář jí navíc začínají být na obtíž a nový životní start tak trochu komplikují.

Jako v zoo

Dominika si postěžovala, že se na ni chodí lidé do masny v centru Prahy,kde pracuje, dívat jako na nějaké cvičené zvířátko v zoo. Blondýnka je navíc velice osamělá. Kvůli svým excesům s novináři přišla o přízeň přátel i rodiny a na hledání nových kamarádů nemá čas. Od rána do večera je v práci, a protože nemá prý moc odhad na lidi, jen sotva by teď rozeznala skutečného přítele od toho, kdo ji chce zase jen využít a ponížit.

Musí se začít léčit

Má vleklé problémy s alkoholem a léky. A v poslední době údajně čím dál větší. „Stojím si za tím, že se Dominika potřebuje léčit. Sama to nezvládne. Žádný alkoholik se z toho nedostane sám,“ uvedla v minulosti její, zřejmě již bývalá, kamarádka Šárka Rezková (51). Na klidu Dominice nepřidá ani nedořešený vztah s manželem Timem Tolkkim (54) s nímž se chce rozvést, a to navzdory tomu, že je to zřejmě jediný blízký člověk kromě maminky Antonie Zacpalové (85), který jí ještě zbyl.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden