Můj čas na kafíčko

Při své první velké roli Libuše Šafránková rozplakala v šestnácti letech celý štáb!

Můj čas na kafíčko

O Nemocnici na kraji města přišla kvůli svému těhotenství!

Její Popelka dodnes okouzluje každé Vánoce televizní diváky nejen v Česku. To je ale jen jeden z důvodů, proč je Libuše Šafránková (67) u diváků tak dlouho ve velké oblibě.    

Tatínek jedné z našich nejmilovanějších hereček, Libuše Šafránkové (67), přišel do Šlapanicích, kde vyrůstala, v padesátých letech.

Dělal tam varhaníka v kostele, ale rovněž kapelníka místní dechovky. A oženil se tam s maminkou Libuše – herečka své křestní jméno zdědila po ní.

S polévkou prováděla hrozné věci!

Ve Šlapanicích strávila Libuše hezké dětství. Nezkazily jí ho ani některé děti, které na ní pokřikovaly, že je „varhaníkovou dcerou“, což bylo společensky v dané době tak trochu zahanbující. Trochu to v budoucí herecké hvězdě zanechalo stopy studu, se kterým musela později bojovat.

Jinak si ale na partu šlapanických dětí nemohla stěžovat. Prožívala věci, které dnešní děti už moc neznají, čas trávila venku při hrách na indiány nebo v zimě na bruslích. Trochu problémy prý mívala

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden