Moje šťastná hvězda

Připadal si jako páté kolo u vozu

Když začal chodit s TATIANOU DYKOVOU (44), měla už herečka dva syny z předchozího manželství. VOJTĚCH DYK (37) tedy věděl, že společné soužití bude chvílemi těžké. Tím spíš, že vychovávají ještě ALOISE (9). Realita však jeho prvotní představy možná překonala.


Strategie spokojené rodinky by Vojtěchu Dykovi (37) ze seriálu Pan profesor nevyšla, nebýt jeho přístupu k celé situaci. To věděl od začátku. Nedávno to potvrdil s tím, že v jejich případě jde o úplně jiný vztah než „jedna velká rodina“.


Cyrilovi (14)Františkovi (16) vždycky říkal, že jejich tatínek je Pavel Čechák (45), nikdy ho nechtěl suplovat nebo jakkoli nahradit. Ani nechtěl, aby mu tak říkali, od začátku pro ně byl prostě Vojta. To se ukázalo jako dobrý tah.


Hned na začátku nastolil Dyk jasná pravidla.

Někdy to bylo těžké

Přesto se čas od času objevily situace, kdy musel bouchnout do stolu a zjednat si pořádek. Přiznal, že bylo potřeba říct, že on je pánem domu a s mámou Tatianou Dykovou (44) o všem rozhodují. A že to nikdy nebude jinak. Naštěstí to kluci pochopili.

Někdo nad jeho postupem může kroutit hlavou, ale jak jinak ukočírovat takovou domácnost? Je nutné nastolit jasná pravidla. Dyk k tomu postupem času došel, byť dnes vzpomíná, že si někdy připadal jako páté kolo u vozu.

Vojtěch a Tatiana se brali v roce 2019.

Pubertu zatím zvládají

I díky tomu zvládají všechno relativně v pohodě, přestože se dvěma kluky už cloumá puberta. Je jasné, že na ně ani Dyk, ani jeho žena nemají tolik času, jako kdyby pracovali od rána do odpoledne někde v úřadu. Nezřídka se stává, že jsou oba mimo domov, často i přes noc.

Nebo se vracejí hodně pozdě.Přesto kluci nevyvádějí nad rámec toho, co k jejich věku patří. Herci je vychovali dobře a zřejmě z nich vyrostou slušní lidé. I zásluhou Dyka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden