Moje šťastná hvězda

Připraví Gotta jeho manželka o spoustu přátel?

Jejich počet se opovážlivě zmenšil

V poslední době se v souvislosti s KARLEM GOTTEM (77) nemluví o ničem jiném, než o tom, s kým se zase rozkmotřil. Seznam jmen jeho nepřátel totiž rapidně narůstá.

Kromě toho, že se ve všech pádech skloňuje uzdravení Karla Gotta, ze všech stran se na nás chrlí informace, s kým ze svých přátel zpěvák nadobro skoncoval. První, koho odepsal, byl letitý kamarád a spolužák z konzervatoře, zpěvák MILAN DROBNÝ (71). Ten se totiž nechal slyšet, že v době, kdy se Karel léčil z rakoviny mízních uzlin, mu zpěvákova manželka IVANA (40) zamezila kontakt s Gottem.

„Loni v prosinci jsem s Karlem mluvil a měl jsem obrovskou radost, že je mu po chemoterapiích lépe a jeho hlas zní vesele. Byl to pro mě nejlepší dárek k narozeninám a Ježíšku dohromady. Zmínil jsem se o tom před novináři, kteří to napsali. A Ivana ztropila scénu. Druhý den volala a křičela na mě, že maže mé číslo z mobilu! Že o Karlovi smí do médií mluvit jen ona! Byl jsem jako opařený,“ popsal ve stručnosti Drobný, čím celý problém odstartoval.

Milan Drobný.

Hodil zpátečku

Zpěvák, který se s Mistrem zná přes padesát let, si zřejmě myslel, že jejich přátelství je pevné v základech, a tak asi doufal, že se Karel postaví na jeho stranu. Chyba lávky. „Teď už můžu říct, že je bývalý kamarád. Zaútočil na moji ženu Ivanu, to je, jako by zaútočil na mě,“ reagoval evidentně zklamaný Gott, který jak řekl, tak i vykonal. Když se někde s Drobným náhodou potkal, cíleně ho ignoroval. Těžko říct, zda Milan přehodnotil svá slova, nebo mu je jen hodně líto, že přišel o dobrého přítele, jisté je to, že se nedávno prostřednictvím omluvy pokusil se s Gottem udobřit.

„Nemohu zůstat lhostejný k tomu, co se rozvířilo v médiích na téma Gott–Drobný. Vždyť se jednalo o starou záležitost z konce minulého roku, kdy jsem měl starost o zdraví kolegy a kamaráda a mnohem později i o jeho svobodu slova,“ začal svůj otevřený dopis Drobný, který končí tím, že kdyby Milan tušil, jak tohle všechno do- " V poslední době se v souvislosti s KARLEM GOTTEM (77) nemluví o ničem jiném, než o tom, s kým se zase rozkmotřil.

Seznam jmen jeho nepřátel totiž rapidně narůstá. padne, býval by držel pusu. „Proto, Karle, promiň. Tvůj letitý kamarád, který je stále připraven naslouchat i pomoci, kdyby bylo třeba,“ těmito slovy uzavírá svůj omluvný dopis zpěvák.

Vztahy ochladly

Zda Karel jeho omluvu přijme, ukáže až čas. Zřejmě to ale nebude jediná náprava přátelství, kterou bude v poslední době řešit. Podle všeho přestává Gott přicházet na jméno i FELIXI SLOVÁČKOVI (73), který plní stránky bulváru svým románkem s LUCIÍ GELEMOVOU (33). I jemu se tak Mistr pokud možno vyhýbá obloukem. „Karlovi vadí, že Felix znemožňuje Dádu, kterou má hodně rád, a to asi stojí za tím, že nechce být spojován s jeho soukromím,“ prozradil obeznámený zdroj. Otázka však je, zda Karlovi tento postoj nepodsunula právě jeho Ivana.

Nejen s Drobným nechce mít Mistr nic společného, ale také Slováček mu začíná pěkně ležet v žaludku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden