Moje šťastná hvězda

Přišla Andrlová o své přátele?

Život v osamění jí nesvědčí

Soukromý život IVANY ANDRLOVÉ (55) je už dlouhá léta dost nezajímavý. Herečka se sice tváří, že chlapa po svém boku nepotřebuje, očividně ale nebude tak šťastná, jak tvrdí. Vztek si totiž vybíjí na lidech okolo sebe. 

Osamocený život není nikdy snadný a v případě Ivany Andrlové, která v posledních letech neměla ani tolik pracovních nabídek, to pravděpodobně bylo ještě o něco těžší, protože měla hodně volného času, jejž neměla s kým trávit.

Tedy nejprve se věnovala přátelům, jenže o ty pomalu začala přicházet kvůli své náladovosti. Kromě toho herečka také přiznává, že se s lidmi často dostává do křížku proto, že bývá dost upřímná a ne každý to dokáže přijmout.

„Jsem hodně hubatá a to se mi často nevyplácí,“ říká o sobě s tím, že její prostořekost ji připravila už o několik přátel. Namísto toho, aby přemýšlela nad tím, co říká, a nasadila takzvaný filtr, raději se s kamarádkami, které jí zbyly, vídá jen sporadicky.

„Kdybych ale cokoli potřebovala, vím, že tady pro mě jsou,“ vysvětluje herečka, kterou proslavily především role princezen. Podle jejích slov jsou všechny z jiného oboru, a tak na sebe moc času ani nenajdou, vzhledem k tomu, že Andrlová teď znovu pyšně stojí před televizními kamerami a natáčí seriál Přístav.

Hubatost musela jít stranou

Tady se s ní ale nikdo ze štábu nemazlil, a tak její nálady musely jít stranou. Herečka se dokonce dodatečně omlouvala, že pokud na někoho působila nafoukaně, nemyslela to tak. „Jednám hodně impulzivně a možná jsem na někoho byla nepříjemná,“ vysvětluje.

Začínat musela od nuly

Důvod, proč k tomu došlo, je takový, že pohádková princezna nestála před kamerou dlouhých 25 let, a tak se musela spoustu věcí učit úplně od začátku.

Při natáčení si nebyla jistá a na obraze to bylo vidět, musela se do toho tedy rychle dostat a kvůli tomu byla ze začátku dost nervózní. Její bezmyšlenkovité jednání pak nejspíš vedlo k tomu, že někoho mohla nevědomě naštvat.

Nikdo z kolegů si na ni ale nestěžoval a v seriálu pokračuje dál, takže to vypadá, že jsou s ní jeho tvůrci více než spokojeni. Jen si musí do budoucna dávat pozor, aby jí rychle neotrnulo a nezačala zase na tvůrce a kolegy vystrkovat růžky. To by se jí zle vymstilo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden