Moje šťastná hvězda

Přišla Forejtovi na milenku?

Patří mezi nejznámější herečky, přesto je Eva Burešová stále víc nešťastná, dokonce uvažuje o konci kariéry!

Bojuje se syndromem vyhoření, to ale asi není nejhorší. Eva Burešová (30) se trápí, podle mnoha informací za to může její partner Přemek Forejt (36). Našel si jinou ženu?


Je slavná, má peníze a spoustu fanoušků. To ale ke štěstí stačit nemusí. Eva Burešová (30) těžce nese kritiku a přemýšlí, že s herectvím skončí. Přitom je jednou z hlavních tváří oblíbeného seriálu ZOO. „Ty hlasy v mé hlavě jsou stále silnější. Říkají, ať toho nechám,“ přiznala krásná brunetka.


Stěžuje si na internetové diskuse, které pročítá a kde se o sobě dozvídá nepěkné věci, doslova mluví o nenávistných projevech vůči její osobě. „Každý den bojuji s pocitem vyhoření.“ Podle některých informací se zdá, že jakmile dotočí ZOO, což bude zhruba za půl roku, na nějaký čas zmizí ze scény.


Doma skoro není?


Vyřešit zřejmě musí hodně věcí. Náš zdroj blízký seriálu ZOO prozradil, že kritika lidí není zdaleka jediná věc, která ji trápí. Prý má trable i s partnerem a Přemek Forejt (36) asi není takovou oporou, jak by si představovala a hlavně potřebovala v těžkých chvílích. Šéfkuchař tráví hodně času v Olomouci, kde má svoji luxusní restauraci.


Navíc podle některých zdrojů jezdí až příliš často do Brna za dcerou Stellou, kterou má s předchozí partnerkou. Zlé jazyky dokonce šíří drby, že se svojí ex má mnohem bližší vztah, než je známé na veřejnosti. Doma se každopádně příliš neohřeje.


U konce se silami


Burešová mu také podle všeho měla přijít na románek s jinou ženou, ze kterého rozhodně nadšená nebyla. Je ale otázka, jestli je to pravda, nebo to šíří lidé, kteří jim závidějí úspěch.


Vzhledem k časovým možnostem, nebo spíš nemožnostem Forejta totiž není příliš pravděpodobné, že by do nabitého kalendáře „nacpal“ ještě někoho dalšího. Ať je to ale, jak chce, nikdo se herečce nemůže divit, že je ze všeho vyčerpaná a na konci svých sil.


Má velké plány


Herečka se před pár dny nechala slyšet, že na vše kašle. Dokonce se vydala za vedením Primy s tím, že končí. Šéfové jí ale asi vysvětlili, že to není možné. Mnoho lidí se také ptalo, co by Burešová dělala, kdyby sekla se svou profesí. V tom má ale docela jasno.


Plánovala si otevřít krámek s krystaly a tarotovými kartami. Místo stresu by se tak obrátila k duchovnu. Pravda je, že by jí to nejspíš prospělo. A pak by se mohla znovu vrátit v plná parádě. Třeba by se díky změně režimu zlepšil i její vztah s Forejtem...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden