Moje šťastná hvězda
Přišla partnerovi na mladší milenku?
Přišla partnerovi na mladší milenku?

MARTA DANCINGEROVÁ (32) si myslela, že v MARKU POSPÍCHALOVI (49) našla muže svého života. Teď to ale vypadá, že má její partner mladší milenku. Anebo ne a jsou to jen povídačky?

Sympatická Marta Dancingerová (32) momentálně září v seriálu Zlatá labuť. Už několik let patří její srdce hereckému kolegovi Marku Pospíchalovi (49), s nímž i založila rodinu.

Jejich láska možná ale bude brzy minulostí. Povídá se, že si její partner potají užívá s jinou ženou! Herečka na to údajně měla přijít teprve před pár týdny a byl to pro ni velký šok.

Věřila, že se stane jeho manželkou

Měla totiž s Pospíchalem velké plány. Její kamarádka, herečka Beáta Kaňoková (34), totiž nedávno odhalila, že Dancingerová plánovala svatbu. A už dokonce měla vymyšleno, koho na ni pozve. „Chce tam jen nejbližší rodinu a pár přátel. Díky, Marti,“ vyzradila Kaňoková.

Pohledná herečka prý rovněž plánovala, že spolu rozšíří rodinu a stane se jednoho dne dvojnásobnou maminkou. Pokud je ale pravda, že partnerovi přišla na nevěru, něco takového je samozřejmě vyloučené. Pravda je, že Pospíchal měl vždy slabost pro mladší herečky. V minulosti byl dokonce s jednou ženatý.

S Barborou Valentovou (37) dokonce před lety založil rodinu a vypadalo to, že spolu zestárnou. Nakonec ale manželství zachránit nedokázali a rozvedli se. Dodnes je ale spojují dva synové Jan a Václav. My samozřejmě pátráme po tom, co je pravdy na informacích, že Pospíchalovi znovu podlehla nějaká mladší herečka.

Jaká je pravda?

Do vydání článku se nám ale nepodařilo herce s jinou ženou přistihnout. Buď se tak dokážou šikovně skrývat, anebo jsou spekulace o jeho nevěře lži.

Určitě nás to ale potěšilo, protože na nás Dancingerová s Pospíchalem dlouhodobě působí jako harmonická zamilovaná dvojice. A přejeme jim určitě, aby spolu nejenom skončili před oltářem a užili si malou, ale o to kouzelnější svatbu.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz