Můj kousek štěstí

Přísně utajená svatba?

Velký životní krok.

V minulosti se spekulovalo o jeho nevěře, dnes se mluví o tajné veselce. Tu přitom herečka dlouho odmítala. Možná proto, že si partnerem nebyla úplně jistá. Co se tak najednou změnilo?

Pro hvězdu seriálu Osada bylo podle některých informací už dlouho stresující, že do ní snoubenec Filip Žilka (45) stále „hučel“ ohledně svatby. Herečce se do vdavek prý vůbec nechtělo. Teď možná konečně svolila.

Jako by si Jana Plodková (42) uvědomila, že delší váhání by se jí mohlo vymstít. Vyděsit ji mohly spekulace o partnerových záletech. Některé informace naznačují, že si sama v sobě potřebovala vybojovat bitvu, zda svému drahému věří, nebo ne.

Až moc blízko

Tím spíš, že se říká, že ani ona nikdy nebyla úplně svatá. Vždyť třeba její dávný vztah s hercem Václavem Neu­žilem (44) vyšel na povrch až po mnoha letech.

Takže kdoví, co všechno se jí ještě daří tajit, koneckonců s Neužilem se stále vídá a mají až podezřele blízký vztah. Nicméně pokud si s Žilkou z jakéhokoli důvodu řekli, že spolu zůstanou, tak by dalším krokem po svatbě, k níž se už možná schyluje, mohlo být také miminko.

Nová etapa?

V minulosti herečka prohlašovala, že by si dítě přála. Ještě stále se to může povést. Třeba Ilona Csáková (53) také poprvé rodila až po čtyřicítce.

Je tu však zářná kariéra, které se možná Plodková nebude chtít jen tak vzdát, vždyť patří mezi naše nejobsazovanější herečky. Vypadnout z rozjetého vlaku a po porodu se do něj znovu snažit dostat, to může být nad její síly.

Svatba i dítě by ale v jejím vztahu se sympatickým optikem mohly brzy přijít. Alespoň by konečně přestali přešlapovat na místě.

Nedávno se pustili do rekonstrukce chaty a vzali to opravdu z gruntu, že by příprava na novou životní etapu? Hlavně, aby jim to nadšení vydrželo co nejdéle. Bylo by škoda všechno zahodit a někde začínat znovu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden