Moje sladké tajemství

Dočkala se svatby. Teď jsou na řadě děti, Ondro!

Moje sladké tajemství

Myslela si, že konečně poznala někoho, kdo jí splní sen stát se matkou. Čeká ji další velké zklamání?

Když se dala dohromady s Ondřejem Brzobohatým (40), věděla, že to bude jízda. Takový humbuk moderátorka Daniela Brzobohatá (44) ale přece jen nečekala! Teď fanoušci napjatě očekávali, kdy pár oznámí šťastnou novinku. Jenže se dočkali opaku!

Daniela Brzobohatá (44) si užívá první týdny v roli vdané paní. S Ondřejem Brzobohatým (40) do toho nedávno praštili a vypadají jako reklama na dokonalé štěstí. Chybí už jen jediné. Nějaký ten potomek. Jenže!

Budeme radši cestovat!

„Řekli jsme si, že spolu jenom budeme, a hlavně žádné děti – ať to doma nekřičí a nesmrdí,“ šokoval Brzobohatý. „Máme celý život před sebou. Jsme mladí, proboha, chceme co nejvíc cestovat,“ pokračoval. Jak si má tohle jeho žena vysvětlit? Ve svém věku je

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden