Moje šťastná hvězda

Přítele sotva zná a už chce svatbu

Rozchodů prožila herečka Kateřina Marie Fialová (25) už několik, ale vždycky se dokázala sebrat a znovu se pustit do dalšího vztahu.


Vždyť Kateřina Marie Fialová (25) z 1. MISE si prošla mnohem většími životními tragédiemi. Když jí bylo šestnáct, zemřeli jí oba rodiče a od té doby je na všechno téměř sama.


Minulý rok ovšem podle svých slov potkala konečně tu pravou lásku. To si ale ostatně myslela i o svém předchozím partnerovi Liboru Matoušovi (27), s nímž se dokonce zasnoubila.


Sestěhovali se po krátké době


Teď to má být ale jiné. Herec Kryštof Krhovják (26) je podle ní úplně jiný než všichni její expartneři. Do nového vztahu se opět, jak je jejím zvykem, pustila po hlavě a hned si s přítelem našli společné bydlení.


Hereččini přátelé však tvrdí, že se nejspíš právě společné sestěhování stane kamenem úrazu. Fialová je údajně velmi impulzivní, a když se pro něco nadchne, nic ji nezastaví.


Dokonce prý přemýšlí nad tím, že by se chtěla vdávat. Chce snad svůj objev natlačit do zásnub? Zdá se, že ano. Musí se však modlit, aby tím svého milého spíš neodradila, přece jen jsou spolu teprve krátce. Nu, uvidíme, jak to nakonec mezi nimi dopadne. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden