Moje sladké tajemství

Přítele už neschovává

Ex jí ale pořád leží v žaludku.

Svou lásku už neschovává. Veronika Žilková (62) o vztahu s hudebníkem Josefem Holomáčem (63) sice delší dobu mlžila, ale teď se ráda pochlubí společnými fotografiemi.

„Seberte odvahu začít znovu randit,“ povzbudila svoje fanynky herečka, podle níž si nového partnera může člověk najít v každém věku. Ona musela na pomyslného prince na bílém koni čekat více než šedesát let, přesto to vypadá, že konečně přijel.

Už žádný kamarád, ale partner.

Problémy s bývalým manželem Martinem Stropnickým (67) tím ale bohužel nekončí. Žilková mu totiž pořád nemůže přijít na jméno. Nedávno dokonce neváhala a označila ho za prolhaného politika, který se nezajímá ani o svou dceru Kordulu (18).

Nová láska herečce opravdu svědčí.

Válka mezi Žilkovou a Stropnickým asi jen tak neskončí, přesto herečka může načerpat síly u svého přítele. Holomáč má s jejími dětmi vycházet skvěle a je i jejím největším fanouškem, který jí v divadle tleská z první řady.

Doufejme, že tentokrát to bude to pravé ořechové a že se časem zklidní i její vztah s bývalým. Herečka by si už trochu té pohody ve vztazích zasloužila, jak v těch milostných, tak i rodinných. Poslední dobou bylo rušno...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden