Můj kousek štěstí

Přiznal, že mu pomohl psychoterapeut

Saša Rašilov (42)

Herec Saša Rašilov (42) už má zase problémy s alkoholem! Před časem byl prý dokonce přistižen, jak si dává skleničku těsně před představením. A na kuráž to zřejmě nebylo. Přitom je prý jeden z našich nejoblíbenějších herců jen pár měsíců čerstvě zamilovaný! Jeho nová přítelkyně, herečka z pražského Strašnického divadla Ludmila Němečková (31), prý znovu dokázala vykouzlit úsměv na jeho tváři. Proč tedy začal Rašilov znovu pít? Dostala ho snad do kolen zpráva o novém šťastném vztahu své bývalé ženy Vandy Hybnerové (47)?

Další rozchod během dvou let

Pocit vyhoření po mnohaletém manželství zažívá v poslední době mnoho párů. Když se předloni jeden z našich nejcharismatičtějších herců Saša Rašilov po dvaceti letech rozešel se svou ženou, herečkou Vandou Hybnerovou, byla to krutá rána nejen pro jejich děti Toničku (18) a Josefínu (22), ale především pro oba zúčastněné. Jejich vztah skončil údajně kvůli lásce, která se mezi nimi během společného života vytratila. Nikdo třetí v tom prý tehdy nebyl, po hercově boku se nová žena objevila však velmi záhy. Rašilov nechal honosné sídlo na Vysočině, které spolu s Hybnerovou celé roky budoval, jí a svým dcerám. Sám prý musel tehdy po svém odchodu do Prahy vyhledat pomoc psychoterapeuta, která ho zvedla znovu na nohy.

Alkohol není dobrý rádce

A v Praze si našel i nový vztah. Když románek s tmavovlasou podnikatelkou Věrou Miťkovou (35), do které se Rašilov velmi zamiloval, nevyšel, zkusil štěstí s mladičkou blonďatou herečkou. Je s ní ale pohledný herec opravdu šťastný? Kdyby skutečně byl, nemusel by znovu hledat pravdu na dně lahve. Nebo pije proto, že jeho bývalá manželka Vanda Hybnerová oficiálně potvrdila svůj nový vztah s automobilovým závodníkem Jakubem Chourou (34)? Rašilov už zřejmě opět neví kudy kam. Možná je nyní znovu ta pravá chvíle na to požádat o radu odborníka!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden