Moje sladké tajemství

Pro fanoušky navždy bude ta mladá od Hanzlíka

Moje sladké tajemství

Začátky u filmu a hned šok. Hned jak roztál sníh, musela před kameru na mráz jenom v plavkách.

Jako malé dítě ji maminka půjčovala do pohádek. Jako teenager byla poslána k babičce na výkrm. Jako studentka musela vypilovat kladivo, aby dostala výuční list, a jako dospělá se Daniela Kolářová (76) stala herečkou.

Její předky bychom v encyklopedii hereckých rodů hledali marně. Vždyť i ona se ke kumštu dostala náhodou. Díky mamince, která se po rozvodu i s dcerou přestěhovala do Karlových Varů, kde nastoupila na místo účetní v místním slavném divadle. Malá Daniela tam za ní chodívala nejdřív jen na návštěvu do kanceláře.

Jen ať se holka trochu oťuká

Byla to právě maminka, které neušlo, že její dcerka sem tam nakoukne i směrem do sálu. Když jednoho dne sháněli hrající kolegové malé herce do dětských rolí, nabídla jim služby své

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden