Můj čas na kafíčko

Pro koho má Anežka slabost?

Kdo by to byl řekl, že se život hvězdy seriálu Ulice Anežky Rusevové (36) po jejím výrazném zhubnutí změní.

Nejenom že se cítí a vypadá mnohem lépe a atraktivněji, ale navíc se jí hrnou nabídky na zajímavé projekty a je úspěšná na sociálních sítích. Jediné, co jí tak v životě momentálně chybí, je asi láska. Podle našich informací je totiž nezadaná. Kdo by se k sympatické herečce vlastně hodil?

Jiří Kniha (41).

Ten pravý se stále hledá

Šestatřicetiletá tmavovláska zhubla více než dvacet kilogramů, což ji proměnilo v atraktivní dívku, za kterou se na ulici jistě mnoho mužů otočí. Jenže právě v lásce to zatím Rusevové příliš nefunguje. Žádného partnera v minulosti ani teď ještě nepředstavila.

Co měla s kolegou?

S velkou pravděpodobností je ale jen otázka času, kdy se to změní a i v tomto ohledu bude její život v naprostém pořádku. Konkrétně v seriálu Ulice má blízko ke kolegovi Janu Řezníčkovi (32).

Právě o jejich románku v soukromí se v minulosti spekulovalo, a to i proto, že se nechala slyšet, že právě hubnutí Řezníčka pro ni bylo velkou inspirací. Jenže to, že by spolu něco měli, se dosud nepotvrdilo. My v redakci si navíc ani nemyslíme, že by to pro ni byl ideální partner.

Daleko víc by se nám po jejím boku líbil třeba takový herec Ondřej Havel (28). Do toho je herečka zamilovaná v Ulici a kdoví, možná by do něj mohla být zamilovaná i ve skutečnosti. Havel hraje v seriálu Ulice prakticky od jeho začátků a postupem let se z něj stal skutečně dobře vypadající mladý muž.

Sice je mladší než Rusevová, ale to samozřejmě není překážka. S kolegyněmi se shodujeme, že by jí to ale mohlo slušet také s dalším kolegou z Ulice, a sice s Jiřím Knihou (41).

Je pro ni přímo jako stvořený

Ten je pouze o pět let starší než Rusevová, a tudíž by jim ve štěstí nemuselo nic bránit. Tak uvidíme, jestli si naše doporučení vezme herečka k srdci a zajde s jedním z námi jmenovaných kolegů po natáčení třeba na večeři nebo na sklenku něčeho dobrého k pití.

Existuje ale i varianta, že se poohlédne po někom v Německu, kde také hraje divadlo. Svěřila se totiž, že by tam i ráda žila. Dokonce tam má i agentku, která jí dohazuje role, a vypadá to, že to s hraním v zahraničí myslí vážně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden