Moje šťastná hvězda

Bebarová o partnerovi: Víme o sobě úplně všechno!

Oslaví 25 let vztahu

Herečku TEREZU BEBAROVOU (40), hvězdu seriálu Ulice, jako jednu z mála minuly věčné rozchody, jak to u slavných bývá. Čím to, že s mužem oslaví čtvrtstoletí vztahu?  

Tereza Bebarová žije se svým partnerem a otcem dcerky KLAUDIE (3), scenáristou IVANEM KOTMELEM, od svých 17 let. „Můžeme probírat ty nejniternější věci, víme o sobě úplně všechno a není to jen partnerský a milostný vztah, je to přátelství. Samozřejmě to každý den stojí nějakou práci,“ říká.

 Jak jít proti pokušení

Tereza s Ivanem jsou normální lidé, nejsou svatí. Oba si prý prožili chvíle, kdy se jim zalíbil někdo jiný. Zjistili ale, že se z toho dá vymluvit. „Mám takovou zkušenost, že když se věci tutlají, tak všechno nabobtná,“ dodává. „Jakýkoli chtíč je potřebou čehosi. Někteří lidé z toho důvodu nakupují, jiní mají zase nutkání měnit partnery,“ usmívá se herečka, která zastává názor, že změnou partnera se nic nezlepší, protože problémy jsou všude.

Dítě ano, či ne?

Před časem Tereza Bebarová zvažovala, zda si vůbec dítě pořídit. „Otevřeně jsem přiznávala, že se cítím jako vědomý sobec. Že nevím, jestli bych vůbec uměla dát lásku někomu jinému a potlačit samu sebe,“ vzpomíná herečka. A dnes? „Mateřství je jedno velké překvapení. Nad druhým dítětem přemýšlím pořád. Teď jsem ve fázi, kdy si říkám, kdy by to bylo nejlepší. Láká mě to, ale v létě mi bude jednačtyřicet a říkám si, jestli už nejsem stará matka,“ směje se Tereza Bebarová. Tak uvidíme, jestli se o lásku podělí ještě s někým.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden