Můj kousek štěstí

Problémy Marty Dancingerové vyřeší rozchod?

Konec nadějí?

Proč stále není vdaná, i když vychovává s partnerem dítě, chlapečka Antonína (6)? Hvězda seriálů Kukačky či Zlatá labuť Marta Dancingerová (31) naznačila, že mají s partnerem, kolegou Markem Pospíchalem (45), spoustu problémů.

Na roztrhání

A vypadá to na pořádný propletenec. „Nemáme toho s Markem vůbec málo. Jsme rodiče, partner má k tomu ještě děti z minulého manželství, stavěli jsme dům, do toho covid,“ vypočítává tmavovláska.

Dvojice se loni nastěhovala do domku za Prahou a musela si zvyknout na dojíždění. Synovi je šest let, půjde do první třídy, a to často bývá období, kdy páry plánují druhé dítě.

S Pospíchalem „na hromádce“ žije už řadu let, zdá se ale, že idylka už je ta tam.

Hvězda Zlaté labutě ale nikoli, myslí teď prý hlavně na budování kariéry, která jí v poslední době díky seriálům vzkvétá. „Když se podívám do své ideální budoucnosti, spíš než další dítě tam vidím věci, které souvisejí s divadlem,“ líčí.

Jak se říká, kuje železo, dokud je žhavé – v současné době je v kurzu, vždyť ji vídáme ve Zlaté labuti i v Kukačkách. Je o ni enormní zájem a jistě záhy poputuje do dalších seriálových projektů, anebo do pokračování těch stávajících.

Fešáci okolo

A rojí se kolem ní nyní i zajímaví a okouzlující herci, nezapomínejme, že natáčela například s idolem žen Adamem Vaculou (35), a to je fešák k pohledání, ještě ke všemu hrají zamilovanou dvojici. Nebezpečná chemie mezi nimi rozhodně nechybí.

V seriálu Zlatá labuť číhá nejedno pokušení, tím největším je rozhodně Adam Vacula.

Vacula ale není jediné „želízko v ohni“. Točí rovněž třeba s Vojtěchem Vodochodským (29) či Adamem Ernestem (30). Proto by bylo záhodno, aby ji její životní druh konečně požádal o ruku a dal rázně najevo, že tahle kráska je jednou provždy zadaná, a tečka.

Jsou každý jiný

Že je partner také herec, vnímá Marta jako výhodu. Účinkovali spolu ve Švandově divadle, díky společné práci se ostatně také dali dohromady. Ale jsou i věci, které je rozdělují.

Marta je prý trochu bohém. „Vyrazím s dítětem za ruku a s sebou nemám nic,“ přiznává se a srovnává to se vzornými maminkami, které berou na procházku s capartem všechno, svačinku, pitíčko, kapesníčky. Herečka je živel, nerada plánuje.

Na rozdíl od Marka jí, jak tvrdí, chybí pevná vůle. A oba zřejmě postrádají i chuť do manželství, stále žijí „na hromádce“ a na tom zřejmě nehodlají nic měnit. Na svatbu prý není čas, není to ale jen pouhá výmluva?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden