Moje sladké tajemství

Jak dlouho s ním udrží Vendula krok?

Nad dosud idylickým manželstvím se stahují mračna.

Vendula Pizingerová (50) vedle mladšího partnera doslova omládla, manželství s Josefem Pizingerem (34) jí svědčí. Ale co jemu? Dvouletý syn dává Vendule zabrat, pořídit si na prahu padesátky dítě není legrace, to ale věděla. Co netušila, je to, že manžel bude chtít ještě jedno!

Že se zamiluje do syna své kamarádky, by ji nikdy nenapadlo. Ale stalo se, a přes nedůvěru okolí jsou stále spolu a užívají si rodičovství. Jenže s jídlem roste chuť a Josef Pizinger (34) by rád ještě dalšího potomka.

Vztah s Josefem zatím drží.

Tlačí na svou ženu a přemlouvá ji, aby pořídili Pepíčkovi sestřičku. Jenže Vendula nechce o dalším dítěti ani slyšet. Není se co divit! Už porod toho prvního byl na prahu padesátky risk, nejen pro ni, ale i pro miminko.

Svého manžela Pizingerová miluje a dokazuje to celou dobu i tím, že neváhá opustit komfort a absolvovat adrenalinové výpravy, které ji často přivedly až na pokraj fyzických sil. A tak se trpělivě snaží manželovi vysvětlit, že další dítě už nezvládne.

Nikdo jim to nepřál

Láska málem zničila velmi cenné přátelství, které Pizingerovou pojilo s Josefovou matkou. Simona Vendulu, tehdy ještě Svobodovou, podržela v době, kdy její manžel Karel Svoboda (†68) spáchal sebevraždu. Bydleli nějakou dobu v jednom domě – i s malým Josefem, kterému v té době bylo devět let.

Vendula byla dokonce u toho, když si nabrnkl svou první známost, učila je tančit. První láska ale vyprchala a druhou ženou mladičkého Josefa se stala nečekaně matčina kamarádka! Simona víc než rok s Vendulou nepromluvila ani slovo, nedokázala se přes to přenést.

Boj za lásku

Pizingerová nechtěla nejlepší kamarádku ztratit, ale do Josefa se opravdu zamilovala. Přesto nastaly chvíle, kdy byla natolik zoufalá, že se chtěla rozejít, jen aby byl klid a Simona jí odpustila. Dnes s úsměvem dodává, že její kamarádka, Josefova máma Simona, je už se vším smířená.

Nakolik je to ale pravda, těžko říct, trhlina v jejich kamarádství je znát dodnes. Situace se trošku uklidnila, když se narodil malý Josef, jak se ale přítelkyně postaví k současné situaci, se teprve ukáže.

Josef ženu pořád přemlouvá, Vendula couvá a oba se často hádají. Zda manžel Josef opravdu pochopí argumenty starší a zkušenější manželky Venduly, která kvůli těhotenství nechce riskovat zdraví, ukáže až budoucnost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden