Můj kousek štěstí

Proč chodí na terapie?

Jakmile má volno, pomáhá Sara rodičům v jejich bistru. Zkrátka dokonalé pročištění hlavy.

Krásná přítelkyně Jakuba Prachaře (38) se svěřila s intimní záležitostí: Neobejde se totiž bez léčby pomocí terapií.

„Na terapie chodím už pět let,“ šokovala překvapené fanoušky Sara Sandeva (24). Z jakého důvodu potřebuje mladá a velice úspěšná herečka odbornou pomoc? Mimo jiné to souvisí s tím, že si, jak se říká, nosí práci domů.

Jen aby Kubovi nezačal Sařin úspěch v zahraničí vadit!

Je absolutní perfekcionistka a do role se ponoří tak důkladně, že se někdy nedokáže vynořit. To se jí stalo osudným zejména v srbském historickém seriálu Nečistá krev, kde není nouze o drastické scény.

Šeptalo se, že divoká hádka s Jakubem Prachařem, která proběhla přímo na ulici a zaujala nejednoho kolemjdoucího, byla zapříčiněna právě zmíněným balkánským seriálem, jehož scénář velí, aby se spanilá tmavovláska svlékla. A to se patrně Prachařovi, který má za sebou manželství s permanentně se svlékající Agátou Hanychovou (37), příliš nelíbilo.

„Terapie mám vlastně ráda, potřebuju je,“ přiznává krásná a nadaná herečka, pocházející z Makedonie. Snad jí léčba pomáhá nejen zpracovat emoce, které v ní vyvolala Nečistá krev, ale i zvládat vztah s rozvedeným horkokrevným hercem, poničeným silně zpackaným manželstvím.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden