Moje šťastná hvězda

Proč Dara Rolins nemůže polevit ve svém drilu?

Musí na sobě makat víc než jiní

Když na sobě člověk jakýmkoli způsobem pracuje, zpravidla to dělá hlavně pro svůj dobrý pocit. To se ale zřejmě netýká DARY ROLINS (44), která sice úzkostlivě pečuje o svou postavu a zevnějšek, ne však proto, aby byla se sebou spokojená, ale proto, aby se zavděčila ostatním.

Alespoň na to se zpěvačka vymlouvá. „Jelikož jsem pod drobnohledem veřejnosti, musím na sobě makat víc než kdo jiný. Proto alespoň třikrát týdně cvičím třicet minut. Ty si snad najde každý! Ať už je to pilates, jóga nebo třeba běh,“ nechala se slyšet Rolins, která kromě pravidelného mučení se v posilovně si také úzkostlivě hlídá jídelníček.

Prostě musí

„Odmala mám sklony k tomu, nejíst kraviny. Žádné omáčky nebo knedlíky. Jsem masožravec. Myslím si, že mi maso dává energii, a často si doma děláme i ryby. Přílohy ale volím lehčí,“ dodává Dara s tím, že v neposlední řadě si také musí hlídat psychickou pohodu, jinak by byla veškerá honba za krásou marná. Právě její psychika totiž dostávala v poslední době pořádně zabrat. Ztráta blízkých lidí a neustálé spekulace o tom, že se jí nedaří otěhotnět, zpěvačce na nějaké pohodě rozhodně nepřidají.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden