Moje šťastná hvězda

Proč je stále bez chlapa?

Herečka Barbora Seidlová (41) ze seriálu Ulice je krásná, úspěšná a stejně stále ne a ne natrefit na toho pravého. Kdo by si však myslel, že se z toho hroutí, ten by se mýlil.


Života si užívá naplno a biologické hodiny vůbec neřeší. Ačkoli by si tak někdo řekl, že v jejím věku už jí ujíždí vlak, Seidlová si naopak užívá cestování s kamarádkami a práce má až nad hlavu.


Své role si vybírá intuitivně, říká, že srdce jí takhle dovede přesně tam, kde má v tu chvíli být. Věří tak na sílu osudu. Jen jestli jí v osobním životě nedělá paseku, že se nijak netají svou láskou k alternativnímu způsobu života. Připravuje si pouze rostlinná jídla, žádného masožravce by tak vedle sebe nesnesla.


Hodně zvláštní styl života


Ani v drogerii ji nepotkáte. Kosmetiku si pro sebe vyrábí sama, aby vždy přesně věděla, co obsahuje. Možná právě to je důvodem, který od ní muže odrazuje. Vždyť ji nemohou pozvat do restaurace ani na pořádný steak!


A kdyby vedle ní muž chytil rýmu, ani prášek nedostane. Bára totiž důvěřuje pouze přírodě a bylinkám. Snaží se tak vymanit z konzumního světa a přiblížit se přírodě. A na to moc muži nejsou. Třeba se ale jednou nějaký odvážlivec najde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden