Moje šťastná hvězda
Proč ji lidé pomlouvají?
V poslední době se v televizi objevuje čím dál častěji. Není to ale spíš na škodu?
Proč ji lidé pomlouvají?

Zatímco jedni na ni nedají dopustit, druzí si neodpustí jedinou příležitost, jak herečce uškodit a pomluvit ji. A od té doby, co krásná Veronika Arichteva (33) hraje v novém oblíbeném seriálu Slunečná pořádnou potvoru, pomluvy nabírají na intenzitě.

Nemalý počet se jich týká především jejího hereckého výkonu. Zatímco za roli v seriálu První republika byla bezpočtukrát vynášena do nebes, za tuto roli se zřejmě žádné pochvaly nedočká.

Role, která jí může uškodit

Na sociálních sítích je sice za hvězdu, neboť se umí vyjadřovat velmi vtipně a na rozdíl od mnohých svých kolegyň i inteligentně, ale v seriálu hraje doslova a do písmene hloupou zlatokopku, kterou zajímají jenom peníze, a bohužel si ji mnozí s touto rolí ztotožnili.

Naštěstí si z toho herečka vůbec nic nedělá. Buď se jen usmívá, nebo to hodnotí tak, že se zkrátka nelze zavděčit všem. To je dozajisté pravda, ovšem pravda je i to, že do budoucna jí role v tomto seriálu může uškodit.

Pořád neví, co vlastně chce

I mnozí její kolegové se totiž údajně o jejích hereckých výkonech vyjádřili tak, že jsou až příliš podprůměrné. Nikdy sice nepatřila k hercům, kteří by ve svých rolích zářili, ale stále si o sobě udržovala u diváků povědomí jako herečka, která neurazí, a občas dokonce nadchne.

A když už ji lidé začali pomlouvat kvůli nové roli, netrvalo dlouho a hned se do ní pustili ohledně jejího manželství s Biserem (43). Najdou se totiž tací, kteří si myslí, že svého manžela zanedbává a že je s ním jenom díky tomu, že jí čas od času dohodí nějakou slušnou roli.

Tomu se však herečka jenom směje. Moc dobře totiž ví, proč s Biserem je. Co však nejspíš neví, je, kam by se jejich manželství mělo ubírat dál. Ještě před rokem se údajně vyjádřila, že zatím společné dítko rozhodně neplánují.

O pár měsíců později ale otočila a začala uvažovat nad tím, že už se pomalu blíží čas, kdy by se o potomka snažit mohli. Teď je ale zřejmě zase všechno jinak. Zjistila snad, že je pro ni kariéra pořád přednější než její rodina?

Nedá na něj dopustit

Na tu má totiž stále méně času. Když zrovna nehraje nebo nemoderuje, tak cestuje. Zřejmě to se stalo její novou vášní. Problém je v tom, že většinou bez manžela, nejlépe jen se svými kamarádkami.

A i když o ní všichni tvrdí, že by svého muže nikdy podvést nedokázala, pravda je, že na přísloví „nikdy neříkej nikdy“, bude něco pravdy. Nedávno se totiž objevil jeden z jejích fanoušků a měl údajně tvrdit, že se měl kdysi herečku pokusit svést a že se mu to málem podařilo.

Všechno ale zkazily její kamarádky, které ji od něj odvedli. Na druhou stranu lze však spekulovat nad tím, jak moc důvěryhodné je tvrzení od neznámého muže. Možná se chce jen na hereččině slávě přiživit.

Takoví muži ji totiž oslovují dnes a denně na sociálních sítích. Nabízejí jí večeře, drahé dárky, vidinu života v Karibiku, ale ve skutečnosti nic z toho splnit nemohou, jenom se Arichtevu snaží zaujmout.

Biser má však zřejmě něco víc než všichni ostatní muži. Dodnes totiž o manželovi neřekla křivé slovo. Naopak ho všude chválí a nedá na něj dopustit. Stejně tak to platí i o něm, když se vyjadřuje o své ženě. K její nové roli ve Slunečné ale raději žádné dojmy nesděluje.

Související články
Pětice španělských kriminálníků se rozhodla pro zajímavý způsob přivýdělku. Založili si účty na sociálních sítích a předstírali, že jsou americký herec Brad Pitt (60). Jejich cílem bylo zmanipulovat hercovy starší fanynky a dostat z nich peníze. „Moje láska k tobě je opravdová. City jsou v mém srdci navždy, prosím, odpusť mi a přijmi mě,“ psali podvodníci jeho fanynkám. Jakmile získali jejich důvěru, podařilo […]
O problémech v manželství herečky ze seriálu ZOO a scenáristy Rudolfa Merknera (52) se mluví už pár měsíců. Vše prý došlo tak daleko, že plánují rozvod. Podle některých informací to navíc vypadá, že Jana Bernášková (43) už má náhradu v podobě bývalého přítele, režiséra Davida Drábka (54). Spolu mají dceru Justýnu (18) a v poslední době mnoha lidem […]
reklama
Moderátorka Eva Perkausová (30) patří mezi nejkrásnější české celebrity. Jenže samozřejmě ani to jí nezaručí, že udrží choutky svého manžela Ivana Hecka (41) na uzdě. Kolem staršího podnikatele se mají dlouhodobě pohybovat různé ženy. Přitahuje je nejenom tím, že je dobře zajištěný, ale i jeho vypracovaná postava. Nedokázal odolat pokušení? Dlouho měl různým svodům odolávat, ale nedávno podle našeho […]
Moje šťastná hvězda / 22.10.2024
Dlouhých sedm měsíců od plastické úpravy Dara Rolins (51) poprvé vyšla do společnosti! Konečně se odvážila. Dá se to chápat. Od chvíle, kdy unikly informace o jejím omlazovacím zákroku, si lidé nebrali servítky a v komentářích snad soutěžili o nejhorší urážky. Někteří v hodnocení jejího vzhledu zašli tak daleko, že ji přirovnali k Evě Pilarové (†80) […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz