Moje šťastná hvězda

Proč má pořád v lásce tak neuvěřitelnou smůlu?

Šušká se o ní, že to s ní v soukromí není vůbec lehké.

ANNA POLÍVKOVÁ (43) je ve svém životě pořád s něčím nespokojená. A to jí možná brání i  v tom, najít si konečně toho pravého a založit s ním rodinu.


Dcera známého herce Bolka Polívky (73) a jedna z nejobsazovanějších hereček Anna Polívková (43) klame tělem. Za její andělskou tváří se skrývá pořádný ďáblík, který dává zabrat úplně všem v jejím okolí. Když se jí totiž něco nelíbí, vůbec se nebojí ozvat – a to pořádně nahlas! Má i díky tomu v životě dlouhodobé problémy ve vztazích?


Šanci u ní mají hlavně mladší muži


O Polívkové se dobře ví, že si vždy vybírala mladší partnery, evidentně proto, že se díky nim i ona cítila mladší, a to jí dělalo dobře. Notoricky známý je její vztah s tanečníkem Michalem Kurtišem (32), s nímž se seznámila během šesté řady taneční show StarDance, kterou dokonce společně vyhráli.


Už několik měsíců randí s tajemným cizincem.

Ačkoli jim to slušelo a působili jako sehraná dvojka, vztah nevyšel podle představ. Momentálně Polívková chodí s neznámým, ale na první pohled velmi sympatickým Italem, jehož identitu dodnes neodhalila.

Ukázala se s ním ale na mnoha společenských akcích a na první pohled bylo vidět, že to rozhodně nejsou jen kamarádi. Co dělá její nový partner, se nám odhalit nepodařilo, ale k showbyznysu asi blízko nemá.

Nového partnera chrání

Kdykoli se totiž s Polívkovou někde objeví a zaměří se na ně fotografové, je na něm znát, že mu to není vůbec příjemné. Kvůli své partnerce to ale rád udělá, a to možná i proto, že sám cítí, že by jim to mohlo vyjít. Polívková se totiž nechala slyšet, že stále touží po založemí rodiny, nicméně nechává v tomhle ohledu osudu volnou ruku.

„Už teď kolem sebe děti mám, ať už sourozence nebo synovce. Zbožňují mě a já je nemusím vychovávat,“ prozradila herečka. Být sestra či teta ji tak moc baví a je to pro ni trénink předtím, než sama založí rodinu.

A vzhledem k tomu, že už jí je třiačtyřicet, má podle nás v redakci ten nejvyšší čas. A je jedno, zda u toho bude její současný partner, či to nakonec dopadne s někým jiným.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden