Můj kousek štěstí

Proč potřebuje asistentku?

Lucie Bílá (50)

Zpěvačka Lucie Bílá (50) platila vždy za extravagantní dračici a ve svých nevšedních uměleckých modelech bývá nepřehlédnutelná. Nyní to ale opravdu přehnala! Obula se totiž do střevíců, ve kterých nemohla udělat ani krok! Myslí si snad, že takhle uloví nového partnera?

Už jen tím, že si Hana Zaňáková (50) hned na začátku své hudební kariéry změnila jméno na Lucii Bílou, zapsala se do historie české populární hudby nejen svým výrazným a extra silným hlasem, ale i svým výrazným a nevšedním vzezřením. Kromě hustých černých vlasů a velmi výrazného líčení k němu vždy patřilo také zajímavé, většinou černé oblečení a vyzývavé módní doplňky. Bílá si tak prošla obdobím velkých stříbrných křížů a neskutečně vysokých podpatků.
A přesto, že už jí bylo padesát, u své záliby v extravaganci stále zůstává. Vysoké podpatky, které nosí, jí však nedávno málem stály zdraví!

Neumí chodit na podpatcích

Počátkem prázdnin byla totiž Bílá spatřena v centru hlavního města Prahy a nechyběly jí samozřejmě ani černé minišaty a boty na vysokém podpatku. Zpěvačka ale zřejmě zapomněla podívat kam šlape. Chůze po kočičích hlavách, jak se říká dlažebním kostkám, kterými jsou dlážděny některé ulice, tak způsobila mnohonásobné Zlaté slavici nemalé potíže!

Co takhle tenisky?

Naštěstí měla Bílá u sebe svou osobní asistentku, která jí ve chvílích, kdy se ostré hroty jejích vysokých podpatků bořily do úzkých škvírek mezi dlažebními kostkami neváhala podat pomocnou ruku a doslova jako malému dítěti jí pomáhala s obyčejnou chůzí po ulici. Lucie Bílá tak sice byla o pár centimetrů vyšší a vizuálně štíhlejší, za celkový dojem připomínající spíše klopýtající kobylu však zaslouží velké minus. Možná by někdy klidně mohla obout obyčejné a klidně i neposlušné tenisky, o kterých kdysi zpívala.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden