Moje sladké tajemství

Proč se brání manželství?

Není ani vdaná, a už se bojí rozvodu.

Všichni považovali vztah Jany Plodkové (42) a Filipa Žilky (46) za naprosto idylický. Teď to ale vypadá, že realita je poněkud jiná a herečka začíná nenápadně couvat. Co se mezi nimi tak najednou stalo?

Herečka Jana Plodková (42), známá díky seriálu Osada, podezřele mlží kolem svého vztahu s Filipem Žilkou (46). Už několik let je zasnoubená, ale svatební zvony se stále nerozezněly.

„Dalajlama řekl, že svatba je přípravou na rozvod, a já s jeho výrokem nějak podvědomě souhlasím,“ nechala se slyšet s tím, že tak významný akt má být symbolickým zpečetěním lásky, a ne jejím úmrtním listem.

Nabízí se proto otázka, že si Plodková není svým vztahem a láskou k Žilkovi jistá, když se dopředu bojí rozvodu.

Přestala mu věřit?

Sama se nikdy netajila tím, že pochází z naprosto harmonického prostředí a se svými rodiči má krásný vztah. Že by za nechutí k manželskému svazku stály špatné rodinné poměry, o tom tedy nemůže být ani řeč. A tak jsme zase u Žilky.

Sympatický optik sice na první dobrou působí jako dokonalý partner, skutečnost bude ale nejspíš jiná. Už několikrát se na povrch dostaly informace, že je mu bližší jeho byznys než pěstování vztahu s krásnou herečkou, a navíc na ni má i dost žárlit.

Pokud je to pravda, není se ani čemu divit, že se do ničeho nežene a je vůči svatbě tak skeptická. Přece jen takhle má stále otevřená zadní vrátka.

Na dítě čeká zatím marně

Plodková navíc svěřila, že by si přála dítě. První potomek ale stejně jako svatba nepřišel, a to už má na mateřství nejvyšší čas. Za tímto faktem může stát stejná příčina jako v případě neustále odkládané svatby. Její fanoušci se ale bojí, aby nebylo jednou na některé věci pozdě...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden