Moje šťastná hvězda

Uteče i od druhé manželky?

Exmanželce v minulosti utekl těsně před tím, než porodila. Možná se vůbec nezměnil...

Už jednu manželku psychicky odrovnal svým chováním a možná se teď bude historie opakovat. Opravdu si ke krásné Petře Vojtkové (36) našel herec Roman Vojtek (51) ještě milenku?


Herec ze seriálu Ulice Roman Vojtek (51) působí jako utržený ze řetězu. Rád chodí na společenské akce a nedávno na fanynky vystrčil holou zadnici na sociálních sítích. Jako by chtěl ukázat, že je v jeho případě věk jen číslem a pořád je mužem, o kterého se ženy rády poperou.


Horší je, že nám zdroj z blízkosti Vojtka, který si nepřeje být jmenován, poskytl překvapivé informace. Herec má mít prý pletky s jinou ženou. Opravdu by byl něčeho takového schopen? Vždyť s Petrou Vojtkovou (36) vypadají tak zamilovaně! I po padesátce je Vojtek stále velký fešák. Cvičí a udržuje se fit.


Se ženami to umí


Říká se o něm také, že na ženy umí zapůsobit díky svému charismatu, a pokud se mu nějaká zalíbí, dokáže se jí dostat do hlavy. Podle našeho zdroje se mu to povedlo i u mladší ženy, která se do něj zamilovala až po uši.


Pro bývalou manželku byl jeho odchod podpásovka.

Exmanželce způsobil  velké trápení

Vzhledem k tomu, že má doma herec krásnou manželku, která je navíc těhotná, mnozí by si řekli, že je nemožné, aby od ní odešel za jinou. Jenže přesně tohle před lety udělal první manželce Tereze Vojtkové (43), která se z toho dlouho vzpamatovávala.

Odešel od ní tři týdny před tím, než měla na svět přivést jejich druhého potomka, syna Benedikta (8). „Byla jsem šokovaná, paralyzovaná, vůbec jsem nemohla uvěřit tomu, co slyším,“ svěřila se Tereza Vojtková s odstupem času. Nakonec musela začít brát antidepresiva, která jí pomohla utišit obrovskou bolest.

Může se změnit?

Dnes jsou s Vojtkem schopni oba vycházet alespoň jako rodiče. „Komunikujeme spolu dobře,“ potvrdila Tereza. Vojtek možná ušel velký krok a snaží se být nejlepším manželem a otcem. A v redakci tak bereme informace od našeho tajného zdroje s rezervou.

Na druhou stranu ne nadarmo se říká, že starého psa novým kouskům nenaučíte. Nicméně my pevně věříme, že toto bude výjimka potvrzující pravidlo a Vojtek se jako manžel osvědčí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden