Moje šťastná hvězda

Proč si chtěla vzít život?

Muži jí připravili mnoho bezesných nocí. Jednou dokonce přemýšlela i nad sebevraždou!

Život přináší celou řadu podivných momentů, osud si s námi dost často nepěkně pohrává. A JAROSLAVA OBERMAIEROVÁ (76) je toho zářným příkladem!


Ve své době patřila k nejkrásnějším českým herečkám. Muži po ní toužili a ona toho uměla využívat ve svůj prospěch. Dnes je Jaroslava Obermaierová (76) nedílnou součástí seriálu Ulice, kde je její postava Vilmy Nyklové od samého začátku.


Ve svém věku doslova srší energií, kterou by mohla rozdávat plnými hrstmi. Nebylo to tak ale vždycky. Velmi dobře na ni sedí pořekadlo „jednou jsi nahoře, jednou dole“. Proč zůstala bez muže, když mohla mít kohokoli? 


Svatba s tyranem a alkoholikem


Nikdy se netajila tím, že za svůj život prožila celou řadu románků. Přesto se jí nikdy nepodařilo narazit na toho pravého. Lépe řečeno – zůstat s ním. Jak už to tak někdy bývá, Obermaierová milovala ztracené existence, lumpy, kteří ji často využívali.


Tak jako číšník a taxikář Richard Čech, kterého si dokonce vzala. Jenomže to byl alkoholik, který ji mlátil a vysával z ní peníze. Utekl od ní po dvou letech, když se jim měl narodit syn Jaroušek (41). 


Na milovaného syna nedá dopustit.

Slavní milenci

Po této zkušenosti se nechala slyšet, že si chlapa do baráku už nikdy nevezme. Přitom mohlo všechno dopadnout jinak, pokud by kývla na nabídky mužů, kteří byli pravými gentlemany a zájem o ni měli z čisté lásky.

Tak jako třeba herečtí kolegové Jiří Vala (†76) či Michal Pavlata (†71). Pro druhého jmenovaného byla studentskou láskou, které by snesl i modré z nebe.

Ona ho však podváděla a Pavlata jednou dokonce prohlásil, že s Obermaierovou chodil pět let, ale ona s ním jen tři a že měl parohy tak velké, že se téměř dotýkaly hvězd.

Vzala si prášky na spaní

Paradoxně ji ale nešťastná láska málem stála život. Zamilovala se do chlapíka, který podle ní jako kdyby z oka vypadl Stevu McQueenovi (†50) ze Sedmi statečných. Čekala, až se rozejde s její kamarádkou a kolegyní Věrou Galatíkovou (†69).

Když se tak stalo, šla „na věc“. Povedlo se jí mu zalíbit, začali spolu randit. Vztah ale vydržel jen dva roky. Herečka tenkrát rozchod nezvládla a spolykala prášky na spaní. Jen shodou šťastných náhod nezemřela.

Žádného chlapa už nechce

Dnes už na tato selhání vzpomíná spíš s nostalgií. Splnila však to, co si kdysi předsevzala – zůstala bez chlapa. Stále se stará o syna. Ten je pro ni na prvním místě a vzhledem k jeho zdravotnímu stavu stále potřebuje její péči.

Kdo ale ví, třeba ještě jednoho dne změní paní Jaroslava názor a dokáže se zase po tolika letech samoty znovu zamilovat. Není snad nikdo, kdo by jí to nepřál...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden