Moje sladké tajemství
Prohání všechny kolem sebe
Milující matka umí být i přísná...
Prohání všechny kolem sebe

Zpěvačka Lucie Bílá (56) se od té doby, co je divadelní ředitelkou, musela naučit hromadu věcí. Kolikrát pracuje dlouho do noci, zatímco její kolegyně jsou už doma. A nikoho nenechá vydechnout, včetně syna. Když zpěvačku někdo namíchne, chová se prý jako dvoumetrový chlap.

Bílá si nenechá kazit práci, a když už ji někdo rozzlobí, je to na ní poznat. Na druhou stranu se zpěvačka, která je povahou samaritánka, musela naučit dát emoce stranou, když je třeba dát někomu výpověď, a to přesto, že se jedná o někoho, koho má ráda.

Lucie svého Ráďu miluje!

Pyšná matka, milující syn

Nedávno proběhla v divadle Ta Fantastika premiéra muzikálu Maminy a padla řeč také na to, jaká je mamina samotná Lucie. Přiznala, že záleželo na tom, co jí dovolila situace. Mimo syna Filipa (27) musela živit celou rodinu. S tatínkem Filipa Petrem Kratochvílem (71) se totiž rozešli ještě předtím, než Filip nastoupil do první třídy.

Filip se s mámou nasměje…

I když se Petr o syna zajímal, přece jen neměl povinnost starat se o to, aby se měla dobře celá Lucčina rodina. Zpěvačka je dnes pyšná na to, jak Filipa vychovala, a největší odměnou pro ni je, když jí syn řekne: „Ty jsi ta nejlepší máma na světě, nechtěl bych to jinak!“ To ovšem neznamená, že by ho Lucie nějak přehnaně rozmazlovala.

Maká pro ni jako kdokoli jiný

Filip hodně cestoval a zdálo se, že se usadí v zahraničí. Nakonec ale maká v rodinném podniku. Působí také v divadle, stará se o to, co je zrovna potřeba. Ovšem i když se před lety zdálo, že bude po mamince rád středem pozornosti, dnes se vidí spíš v zákulisí nebo za kamerou, jeviště ho neláká.

Jak jsme se dozvěděli, slavná maminka svému synovi nijak neulevuje. Chce po něm stejnou dávku zodpovědnosti jako po komkoli jiném. Naštěstí si ale Filipa vychovala tak, že výpověď mu zřejmě dávat nebude.

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz