Moje sladké tajemství

Monika Absolonová prohrála válku o své syny

Rozhodnutí soudu je pro ni bolestivým zklamáním.

Zpěvačka Monika Absolonová (46) před pár dny vysvětlila, jak je to s péčí o její dva syny Tadeáše (7) a Matouše (4), které má se svým expartnerem, hokejistou Tomášem Hornou (42). Horna totiž na sociálních sítích zveřejnil, že teď bude děti vídat tak často, jak si přeje.

Monika Absolonová (46) se už nějakou dobu soudila se svým expartnerem Tomášem Hornou (42) o syny. Ona požadovala, aby měla Tadeáše a Matouše ve výhradní péči, on naopak trval na tom, že nejlepší pro kluky bude, když je bude mít s Monikou ve střídavé péči.

Monika s Tomášem byli moc hezký pár.

A protože Horna teď na sociálních sítích jásá nad prozíravostí a pokrokovostí české justice, lze si domyslet, kdo od soudu odešel jako vítěz... Střídavá péče přitom pro Moniku představuje pouze prodloužení jejího trápení z nevydařeného vztahu.

Zpěvačka ovšem chce za každou cenu zamezit tomu, aby to vypadalo, že prohrála, a tak prostřednictvím svého právníka zveřejnila informaci, že ohledně péče o děti uzavřela s Hornou optimální dohodu.

Sáhla si na samé dno

Když před rokem a půl zpěvačka oznámila rozchod se svým partnerem, široká veřejnost byla hodně překvapená, protože pár vždycky působil nanejvýš harmonicky. Jejich vztah se zdál být plný vášně, lásky, něhy, nebylo týdne, aby Monika s Tomášem nesdíleli na sociálních sítích společné fotky z nejrůznějších akcí.

Pak ale v den zamilovaných, tedy na Prvního máje 2021, zpěvačka svým fanouškům prozradila, že se s Hornou rozchází. „Chtěla jsem vám říct, že jsme se s Tomášem rozešli. Je to smutné, bolavé a osobní, ale bohužel i to je život,“ napsala tehdy na svůj instagramový profil.

Ničeho nelituje

S odstupem času si ovšem Monika začala čím dál tím víc uvědomovat, že její vztah s Hornou byl toxický, plný lží, podvodů a nevěry. Zpočátku ji bolestivý rozchod zasáhl natolik, že musela vyhledat odbornou pomoc.

I v těchto emocionálně vypjatých chvílích si ale uvědomovala, že tu jsou její dvě děti a že kvůli nim prostě musí fungovat. Dnes už bolest z rozchodu necítí a k této kapitole života jen s úsměvem dodává, že když ji někdo jednou zklame, druhou šanci už rozhodně nedostane.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden