Moje šťastná hvězda

Tvrdohlavého bouřliváka Petra Haničince přivedla k rozumu až čtvrtá žena

Moje šťastná hvězda

Věrnost mu nikdy nic neříkala. Ženy mu samy padaly k nohám a on si nenechal ujít jedinou příležitost se s nimi pobavit. Vše se ale změnilo, když poznal fanynku Radku.

Drsný chlapák s nádherným hlasem, milovník žen a vína, který skrýval hluboko uvnitř křehkou duši – to vše byl PETR HANIČINEC (†77). Herec, na něhož zkrátka nelze zapomenout.

Neustále z něj čišela nezdolná živočišná síla a kdesi pod povrchem neustále dřímala skrytá bouře připravená vybuchnout. Snad i proto Petr Haničinec (†77) řešil nejednu složitou situaci v životě velmi přímočaře a svoje chyby neskrýval. Byl zkrátka, jaký byl, ostatně sám sebe charakterizoval jako muže, který „nebyl anděl, nebyl ďábel, nebyl hrdina“.

Snad právě pro ono zemité chlapáctví neměl nikdy nouzi o přízeň slabšího pohlaví, a to i přesto, že se o něm dobře vědělo, že s věrností si hlavu nedělá a není ani žádným romantickým milencem. Doslova legendární byly jeho „spanilé jízdy“, které pořádal

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden