Moje šťastná hvězda

Prolomila smůlu ve vztazích?

Herečka prý vždycky chtěla prožít celý život s jedním mužem, to se jí ale bohužel nepovedlo...

Milostný život ALENY ŠTRÉBLOVÉ (56) byl vždycky hodně pestrý. V minulosti byla prý doslova neřízenou střelou, před kterou si nebyl žádný muž jistý, na což hodně doplácela.


O tom, že věk nehraje v některých ohledech roli, by mohla vyprávět představitelka Mileny Pumrové ze seriálu Ulice Alena Štréblová (56). Ještě dnes se za ní totiž prý chlapi otáčejí, a to především díky jejímu pronikavému sexy pohledu.


Její jemně zešikmené temné oči nenechávají pány tvorstva rozhodně chladnými. Pozornost opačného pohlaví ale nebyla herečce vždycky jen k užitku. Sama se přiznala, že se často nechávala strhnout a končila tak v maléru. Jak to má ale dnes?  


Moc si dlouho nevěrila 


Štréblová přiznala, že mnoho let o své kráse velmi pochybovala a nakonec byla velmi příjemně překvapená, když zjistila, jak na opačné pohlaví ve skutečnosti vlastně působí. A zase a opět to byly její oči, jimiž dokázala muže doslova uhranout. Nepopírá, že se mužům vždycky líbila a své krásy zneužívala, to může říct s klidem. 


Už nějaký čas ji můžeme vídat v nekonečné Ulici.

Zůstala sama s dětmi 

Nejednou se ale bolestivě spálila a jen užasle koukala, do jakých propastí zase padá, a případně, koho s sebou strhává, aniž by chtěla. Onou propastí měla na mysli třeba právě poměr s ženatým mužem, na což není ani trochu pyšná. 

Velké finanční problémy

V životě herečky ale byly chvíle, kdy jí krása nebyla k ničemu a musela řešit bez nadsázky existenční problémy. Během pandemické přestávky, kdy byla zavřená divadla a kultura celkově načas usnula, si řada herců stěžovala, jak bídně na tom jsou.

Jedním z mála lidí, kteří skutečně vědí, co je to nouze, je právě hvězda seriálu Ulice. Herečka se totiž svěřila, že před lety na tom byla tak zle, že neměla dokonce ani na jídlo pro své dnes již dospělé děti, Deboru Tadeáše.

„Bylo mi asi čtyřicet, v té době jsem neměla opravdu žádnou práci, takže jsem neměla ani žádné peníze,“ svěřila otevřeně. Tehdy se jen velmi krátce mihla v Ordinaci v růžové zahradě, kde si zahrála první manželku Čestmíra Mázla.

Vzhledem k tomu, že její postavu nechali scenáristé brzy zemřít na rakovinu, z role se moc dlouho neradovala. Ve snaze, aby její děti, na které byla tehdy sama, netrpěly tím, že je maminka bez zaměstnání, rozhodla se prý půjčit si od banky peníze na jídlo. 

Pak si našla brigádu v obchodě, kde nabízela movitým dámám zboží, každý večer dostala dvě stě korun a šla koupit svým ratolestem něco k snědku. Není se pak čemu divit, že na toto období nevzpomíná zrovna s láskou. 

Postupně se uklidnila

Když se dalo všechno konečně do pořádku, zatoužila Štréblová po muži, s nímž by mohla zůstat už po zbytek života. Nakonec ale druhou šanci přece jen dostala a zdá se, že našla přesně toho chlapa, po kterém vždy tak moc toužila. 

Soukromí si hlídá

„Jsem ráda, že jsem se teď ke stáru už víc pochopila, uklidnila se a už čtrnáct let žiju s partnerem v relativní pohodě a míru,“ prozradila Alena detaily ze svého soukromého života, o němž takřka nemluví.

Dokonce není ani zřejmé, kdo je tím tajemným mužem, který jí dokázal zase vykouzlit úsměv na tváři. Evidentně ale bude stát za to a my v redakci hvězde seriálu Ulice přejeme, aby to byl onen osudový muž, který jí do života přinese už jen samé pozitivní okamžiky. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden