Můj kousek štěstí

Promyšlená odplata manželovi!

Je už znovu zadaná?

Výraz vyrovnané ženy, sladký úsměv a vyjádření hodná diplomata. Takovou image Eva Decastelo (44) nasadila poté, co začátkem června oznámila krach manželství.

Po třinácti letech se rozešla s René Decastelem (49), což ji pochopitelně muselo hodně bolet. Tím spíš, že milovaný Renda začal krátce nato zásobovat internet fotkami s jinou ženou.

Jaká manželka by v takové situaci zůstala ledově klidná? V Evě, známé svým temperamentem, to muselo pěkně vřít. Čekalo se, zda přijde s odvetou. Dočkali jsme se?

Úplně nahá

Scenárista útěchu našel v náruči ragbistky Evy Korniové Jung (41). A postaral se o to, aby to nikomu neuniklo. S novou Evou sdílel jednu fotku za druhou a následně ji i vyvedl do společnosti, aby jejich láska dostala, řekněme, oficiální štempl.

Tomáš je synem slavné dokumentaristky Heleny Třeštíkové. Zde s bývalou manželkou Radkou.

To jeho manželka působila dojmem, že se do nového vztahu neřítí, ač se spekulovalo, zda jejím partnerem není fotograf Tomáš Třeštík (44). A nyní to vypadá, že na každém šprochu...

Třeštík se už zkraje srpna pochlubil fotografií, na níž zvěčnil právě drobnou herečku v rouše Evině. Fotku doplnil komentářem v podobě srdíčka, navíc ji zveřejnil jen pár dní poté, co Decastelo vyvedl na večírek svou ragbistku. Evin odvetný tah! A povedený!

Trumf v rukávu

Fotkou mohla vzkázat manželovi mnohé. V prvé řadě to, že rozchod jí vážně sluší. Vztah s Třeštíkem zatím nepotvrdila, ale zdá se jasné, že blízko k sobě ti dva rozhodně mají.

Novou lásku by herečce každý přál a fotograf by mohl být tím, který jí pomůže rozchod překlenout. Potvrzení nového vztahu tak může být pomyslným trumfem, který Eva ještě vytáhne z rukávu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden