Moje šťastná hvězda

Pronásleduje ji její šílený fanoušek!

U zpěvačky musela zasahovat dokonce policie!

Odvrácenou tvář slávy poznala LUCIE VONDRÁČKOVÁ (41). Zpěvačka se stala obětí posedlého fanouška. Vnikl dokonce na její pozemek a ohrozil tak i její rodinu.


Jestli si něčeho Lucie Vondráčková opravdu cení, pak je to její rodina a soukromí. Striktně se snaží oddělovat svůj život od práce, aby se vyhnula vyhroceným situacím.  Bohužel se jí to ale nedaří tak, jak by si přála. Už před časem se na sociální síti zpěvačka svěřila, že má problémy s jedním fanouškem.


Populární je skoro celý svůj život. Na odvrácenou tvář slávy si ale nikdy nezvykne.

Vyklubal se z něj vykuk

Ten totiž nezůstal jen u nevinného obdivování a rozhodl se ji pronásledovat takřka na každém kroku. Vondráčkovou jeho chování mělo vyděsit natolik, že po svém domě a přilehlém pozemku nainstalovala bezpečnostní kamery. A dobře udělala.

Neznámý muž se měl totiž vydat za Lucií domů. Zasáhnout musela dokonce přivolaná hlídka policie. Když si večer během nedávné akce povídali novináři s Lucií Vondráčkovou a jejím partnerem Petrem Vojnarem (45), nikdo z nich ještě netušil, jaké drama po příjezdu domů zpěvačka zažije.

V té chvíli už na ni ale zřejmě před jejím domem čekal posedlý fanoušek, kvůli kterému prošpikovala svůj dům kamerami. „Bránila jsem se jim, ale nešlo jinak,“ uvedla zpěvačka, která potvrdila, že je už nějakou dobu obětí stalkera.

Žádné zábrany

Ke smůle Vondráčkové dotyčného neodradily ani bezpečnostní kamery. Nevítaného hosta načapali před domem zpěvačky dokonce i novináři. Ačkoli už byla dávno noc, měl svou motorku zaparkovanou před vchodem do domu a vyčkával na Lucčin příjezd.

Fanoušek prý neustále kroužil kolem vchodu, když si ale všiml fotografů, sedl si na patník a zakrýval si rukou tvář. Když novináři odjeli, sebral odvahu a vnikl na pozemek, čímž se dopustil trestného činu.

Jakmile se Vondráčková vrátila s Vojnarem domů, zavolala okamžitě polici, která nyní muže stíhá. Raději ani nepřemýšlet nad tím, co by se mohlo stát, kdyby se vracela zpěvačka domů sama.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden