Moje sladké tajemství

Prošla peklem!

Ocitla se na dně kvůli Ulici.

V nekonečném seriálu Ulice hraje Hana Holišová (41) už osmým rokem. Ačkoli je za seriálovou roli ráda, v nedávném rozhovoru přiznala, že se během její kariéry objevily momenty, kdy chtěla se vším skoncovat.

Připustila, že kvůli velkému pracovnímu zápřahu se ocitla na samém dně psychických i fyzických sil. Když si totiž potom Hana uvědomila, že si toho nabrala příliš, bylo už pozdě. Postihl ji syndrom vyhoření.

Soutěž jí pomohla dát se do kupy.

V tu dobu právě udeřil Covid, a herečka tak měla čas sama na sebe. Prý nad sebou hodně přemýšlela, a nucené prázdniny jí tak přišly vhod. Odpočívala, dělala věci, které ji baví, a hlavně neměla v hlavě jen práci. A co jí nakonec pomohlo vrátit se znovu před kamery?

V seriálu ji budeme vídat i nadále.

Zachránila ji Tvář

Paradoxně to byla nabídka televize Nova a její projekt Tvoje tvář má známý hlas. Sama tvrdí, že o pár měsíců dřív by to odmítla s tím, že už tam jednou byla a díky, stačilo.

Teď jí ale tréninky a natáčení pomohly vrátit se do kolejí, na kterých se cítí líp. Dodnes však musí pracovat na tom, aby na sebe nekladla tak vysoké požadavky jako dříve. Je na sebe přísná jen v určitých ohledech, což je hodně zvláštní.

Je na sebe tvrdá

V některých situacích si žádnou chybu neodpustí, a jindy je naopak naprosto laxní, jak přiznala. Své vášně pro herectví se ale určitě nevzdá. Podle svých slov se pořád snaží najít rovnováhu mezi prací a normálním životem, učí se poslouchat samu sebe víc než okolí.

Zkrátka už si nechce nechat nic líbit, a pokud pro ni něco není příjemné, raději to nedělá, než aby se trápila jen proto, aby se zavděčila okolí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden