Moje sladké tajemství

Prožívá Hynek krizi středního věku?

Zhubl a nabral svaly. Co se děje?

Herec Hynek Čermák (49) hraje drsňáky, ale sám naživo působí mírně, klidně a rád se zasměje. Je na vrcholu herecké kariéry, a přitom říká, že prožívá krizi středního věku.

Cítí, že už to není jako zamlada

Podle něj je v období, kdy mu hlava říká – Dělej si, co chceš, a tělo odpovídá – Zkus to, a umřeš. Hraje divadlo, točí akční filmy, ale najednou skončí a zjistí, že už to není ono, že ho něco bolí. Přiznal, že člověk se sám sebe ptá, kde je ta někdejší síla a rychlost.

Kvůli krásné ženě se musí udržovat.

U chlapů jeho ražení, kteří byli zvyklí dělat vše šmahem, najednou přichází divný pocit. Nejen díky prožitým hereckým rolím získal v životě nadhled a nezaměnitelné zkušenosti.

O 20 let mladší žena ho udržuje stále fit

Roli hraje i jeho láska Veronika Čermák Macková (28), již si vzal před pěti lety. I kvůli mladé krásce se jistě udržuje. Ne proto, aby byl vysekaný fešák, Veronika má jiné hodnoty. Je ale poměrně akční, a je jasné, že udržet s ní krok by mohlo být pro Hynka časem náročné, kdyby si nehlídal fyzičku.

Někdy je dobré prý vzít spravedlnost do rukou.

Neustále na sobě pracuje. Musí i kvůli práci!

V poslední době představitel seriálového Rapla výrazně pohubl, vytvaroval svaly a je v perfektní kondici. Vždy působil jako drsný pořízek, a proto jeho proměna vyvolávala otázky ohledně jeho zdraví. Nezhubl snad proto, že by byla nemocný a jen to nyní zastírá?

Čermák se rozhodl uvést na pravou míru, že váží 80 kilogramů a je mu v jeho novém těle dobře jako nikdy předtím. Jeho neskutečnou figuru by mu mohly závidět i mladší generace mladíků, kteří ho obdivují.

Hynek Čermák je ve své životní formě, navíc se vedle herectví věnuje fotografování ženských aktů a jeho ženě to nevadí. Jak je vidět, užívá si života plnými doušky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden